23948sdkhjf

Røgfyldte tarteletter endte i kæmpe regning til plejehjemsbeboer - men den gik ikke

Menighedsplejen ved Diakonisse har råbt "den går ikke" overfor Friplejehjemmet Munke Mose og Provstegaardshjemmet efter en klage fra en beboer, der ikke fandt det rimeligt at hun skulle betale regningen for en blind alarm fra en brandalarm i hendes lejlighed.

Det skriver Fyens.dk.

Sagen handler ombeboer på Friplejehjemmet Munke Mose, Annie Hansen, der nu har fået medhold i, at det ikke er rimeligt, at hun hænger på regningen. 

Annie Hansen får snart et brev, hvori repræsentantskabet beklager, at Friplejehjemmet Munke Mose ikke har handlet i overensstemmelse med Menighedsplejens værdigrundlag.

Hele sagen startede, da Annie Hansen før jul ville varme tarteletter i sin mikroovn. Røg fra overophedede tarteletter satte gang i alarmen og udløste en afgift på 6.200 kroner fra Beredskab Fyn, der nåede at rykke ud.

Det er praksis på de kommunale plejehjem i Odense Kommune at plejehjemmene betaler regningen i lignende tilfælde.

- Det er rart med opbakning. Især fra repræsentantskabet, som er en del Menighedsplejen. Det er jo ikke meget, de kan gøre, men bare det at få opbakningen er godt. Det varmer i hver fald, siger Annie Hansen til Fyens.dk.

Menighedsplejen ved Diakonisserer et repræsentantskab, en slags overbygning til de to friplejehjem, som fastlægger Menighedsplejens principper og værdigrundlæg, skriver Fyens.dk.

Artiklen er en del af temaet Brand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094