23948sdkhjf

Åbent hus hos virksomhed: Hvordan kan robotteknologi aflaste sundhedsvæsnet?

Der er brug for robotløsninger til at hjælpe et presset sundhedsvæsen, mener LT Automation A/S, der inviterer til åbent hus

Der er lagt op til muligheder for at networke med kolleger i branchen, når Aalborg-virksomheden LT Automation A/S inviterer til åbent hus og netværksmøde med oplæg.

Virksomheden specialiserer sig i at lave robotløsninger primært til at håndtere patientprøver, og på dagen vil LT Automation give deres konkrete bud på, hvordan health tech-løsninger kan håndtere det omfattende antal patientprøver set i lyset af sundhedsvæsnets udfordringer.

Der vil også være oplæg både fra virksomhedsledere og fagfolk i sundhedsvæsnet om sundhedsvæsnets udfordringer, og hvad teknologi kan gøre.

Ved arrangementet har man mulighed for at se den robotløsning, som skal hjælpe to svenske hospitaler med at håndtere blodprøver, når LT Automation A/S sender dem til Sverige i starten af næste år.

Udover et indblik i virksomhedens robotløsninger, kan man også møde politikerne Malou Skeel, der er medlem af Regionsrådet i Region Nordjylland for Det Konservative Folkeparti og Per Larsen, der er medlem af Folketinget og sundhedsordfører for Venstre.

Det åbne arrangement sker tirsdag den 5. december fra klokken 09.00-16.00 og tilmelding er nødvendig.

De deltager i arrangementet:

Søren K. Andersen, CEO, LT Automation Aalborg A/S.

Britta Storvang, Laboratory Consultant, Aalborg Universitetshospital.

Daniel Blak, CEO, Sarstedt A/S.

Petter Hannerz, Business Development Strategist, Region Skåne.

Martin Bunk, Area Sales Manager, KUKA Denmark A/S.

Malou Skeel, medlem af Regionsrådet, Region Nordjylland for Venstre.

Sundhedsordfører Per Larsen, MF, Kons. Folkeparti.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109