23948sdkhjf

Radiobotics henter topchef fra svensk medicinalfirma til direktørpost

Topchefen Peter Ulvskjold kommer fra svenske Atlas Antibody og har en fortid i flere store medicinalfirmaer  

Det er en person med lang erfaring fra medicinalbranchen, der kommer til at sidde for bordenden hos Robotics fremover.

For den danske algoritmeudvikler har ansat Peter Ulvskjold som administrerende direktør. Den 49-årige topchef har en fortid hos Convatec og Novo Nordisk. Det skriver MedWatch.

- Peter har haft en længere karriere end mig og har i den grad opbygget en erfaring og indsigt, som jeg kun kan drømme om. Desuden ser jeg frem til at drage nytte af hans internationale indsigt i andre markeder og hans erfaring med, hvordan vi bygger en strategi og organisation omkring vores salg og partnerskaber, forklarer Mads Jarner Brevadt til MedWatch.

Peter Ulvskjold erstatter Mads Jarner Brevadt, som er medstifter og indtil nu administrerende direktør. Han bliver i stedet øverste ansvarlig for driften.

Radiobotics blev stiftet i 2017 og udvikler algoritmer, der kan spotte sygdomme på røntgenbilleder. Virksomheden er flere gange blevet støttet af Innovationsfonden, har været nomineret til en Future Unicorn Award 2021, som omfatter virksomheder, der spås at have potentialet til at opnå en markedsværdi på over en milliard dollars.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Kunstig Intelligens
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.659