23948sdkhjf

Sisse Marie Welling i spidsen for KLs sundheds- og ældrepolitik

Der er ændringer i toppen af kommunal ældrepolitik. Sisse Marie Welling (F, København) bliver formand for det magtfulde sundheds- og ældreudvalget i KL. Den post indtager Welling, mens Christina Krzyrosiak Hansen (S, Holbæk) har barselsorlov. Den politiske højrefløjsspiller Michael Fenger (C, Gentofte) fortsætter som næstformand. Marie Stærke (S, Køge) indtræder i udvalget.

Høje-Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (C, Høje Taastrup) vender tilbage til arbejdet i KL efter længere tids sygdom. Ziegler har haft akut leukæmi, og han har vundet kampen mod kræften efter kemoterapi og stamcellebehandling. Det betyder, at han genindtræder i KL’s bestyrelse og som formand for KL’s Løn- og Personaleudvalg.

Gert Jørgensen (C), borgmester i Sorø, der har været stedfortræder for Michael Ziegler i KL’s bestyrelse, udtræder igen. Og Steffen Jensen (A), der hidtil har været fungerende formand for Løn- og Personaleudvalget, fortsætter som næstformand. Det betyder også, at Sofia Osmani (C) stopper som næstformand i udvalget.

Det er dog ikke den eneste rokade i KL. Christina Krzyrosiak Hansen (A) tager orlov fra sit arbejde i KL i forbindelse med sin graviditet. Hendes plads i KL’s bestyrelse overtages af Køges borgmester Marie Stærke (A).

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093