23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Vandtågeanlæg til brandbeskyttelse - Safe Granny

Pr. sæt DKK 53.400 ekskl. moms
Udløber
1. januar 2025
Stand
Ny
Producent
Safe Life

Vandtågesystem Safe-Granny

Granny-systemet er et vandtågesystem til beskyttelse af immobile personer i private hjem, ældrecentre og institutioner. Systemet kan både bruges til enkel punktbeskyttelse eller til fuld boligbeskyttelse.

Systemet er et aktivt brandbeskyttelsessystem til beskyttelse af boliger og institutioner mod ildebrande. Systemet er designet med henblik på hurtig branddetektering og hurtig automatisk brandbekæmpelse med vandtåge.

Systemet er et vægmodul til montering på væggen, hvorefter det tilsluttes eksisterende vand- og elforsyning. Ved brand detekterer systemet branden i et tidligt stadie og bekæmper branden med meget lidt vand.

Systemet er designet som en form for liste man monterer rundt i rummet eller hele lejligheden fra brandbeskyttelses stedet til den eksisterende vandforsyning. Man kombinerer simpelthen moduler til et sammenhængende brandbeskyttelsessystem, som er tilpasset arkitekturen, geometrien i rummet og anvendelses behovet i de områder, som systemet skal beskytte mod ildebrande.

Vandtilslutningen sker typisk under nærmeste vask eller et nærliggende teknikrum.

Listesystemet indeholder to vandrør. Det ene er vandforsyningsrøret, som er tilsluttet vandforsyningen. Set andet vandrør er kun monteret i brandfarezonen, da dette røre skal forsynes systemets dysser med vand. Vandet fra vandforsyningen kommer kun til dysserøret, når ventilen bliver udløst ved brand. Det er ventilen, der forbinder de to rørlinjer i systemet, når der opstår brand.

Listen er fremstillet i metal og derefter malet hvid, og den er 11 cm bred og 4 cm dyb. Systemet er fremstillet i stilrent design og det er let at integrere i hjemmet.

Forebyg og bekæmp dødsbrande med et vandtågeanlæg og skab tryghed og trivsel for de udsatte og alle personer, både pårørende samt personale, som omgår de udsattes.

Læs mere om vandtågesystem på vores hjemmeside:  https://www.safe-life.dk/vandtaagesystem

Kontakt

Nikolaj Christian Andersen,  tlf.21628241 eller mail nca@safevent.dk
Safe Life
Mads Clausens
9800 Hjørring
Danmark

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

NA
Nikolaj Andersen
nca@safevent.dk

Send til en kollega

0.062