23948sdkhjf
Del siden

Safe Vent

Hvem er Safe Vent

Safe Vent har over de sidste 14 år udviklet sig fra at være komponentleverandør til leverandør af turn-key projekter. Vi tager os i dag af hele processen fra projektering, til installation og til efterfølgende servicering af produkterne.

Safe Vent servicerer kunder i hele verden - fra Japan og Kina i øst til Chile i vest - i eget regi og gennem samarbejdspartnere direkte hos kunden.

Gennem en stærk medarbejderstab på 6 mand og gode samarbejdspartnere i hele verden er Safe Vent godt rustet til at imødekomme alle kundebehov inden for forebyggelse og håndtering af støv, brande og eksplosioner inkluderet ATEX.


Safe Vents Idegrundlag

VI tilbyder vores kunder løsninger, der eliminerer brand og eksplosionsfare i farezonen. Herved minimeres skader på mennesker, bolig og medarbejdere mm. Virksomheden har gennem årene oparbejdet et indgående kendskab til løsninger og forståelse for vores kunders behov og ønsker, når det drejer sig om sikkerhedskrav og risici.

Safe Vent arbejder indgående med rådgivning og klarlægning af opgaven, således at vores kunder opnår en løsning, der er optimal for det enkelt behov.

Safe Vents produktsortiment giver mulighed for at opbygge en sikkerhed, der både passer i eksisterende og i nyetablerede bygninger og samtidigt tilgodeses mulighederne for individuelle løsninger. Det er derfor en fordel at inddrage Safe Vent fra projektstart.

Med Safe Vent som samarbejdspartner udnyttes den store viden, vi har opbygget inden for rådgivning og projektering. Vi tilbyder også meget gerne at være ansvarlig fra rådgivning til idriftsættelse og i den efterfølgende servicering.

Safe Vent følger idriftsættelsen tæt. Formålet er; at kontrollere, om alt fungerer efter hensigten og at oplære personalet således, at de kender til den daglige vedligeholdelse og ved hvordan situationen håndteres, hvis uheldet er ude.

Besøg Safe Vent på: www.safevent.dk 


Safe Granny

Ligeledes er det Safe Vent, der står bag Safe Granny, som er et personsikringprodukt til udsatte personer.

Ordet Safe Granny skal forstås på den måde, at et vandtågeanlæg vil kunne redde liv, bekæmpe dødsbrande og gøre udsatte personer og ældre beboere og alle omkring disse sikre i deres hverdag.

De typiske årsager til, at en person kan have brug for mere brandsikring og forebyggelse er, hvis beboeren ryger i sengen eller hvis personen lider af sygdomme eller får medicin, som nedsætter beboerens sanser, så beboeren ikke selv har mulighed for at opfatter, hvilken brandfare de udgør for sig selv og andre.

Opstår på plejehjem og ældrecentre!

De typiske brandtyper er sengebrand og brande, der opstår ved siden af sofaen eller en lænestol, hvis beboeren taber en tændt cigaret. Det opstår desværre ofte på plejehjem og ældrecentre. Brand på plejehjem medfører desværre også ofte, at beboeren, der har startet branden, omkommer af røgforgiftning fra branden.

Forebyg og bekæmp dødsbrande med et vandtågeanlæg og skab tryghed og trivsel for de udsatte og alle personer, både pårørende samt personale, som omgår de udsattes.

www.safegranny.dk

HMI

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047