23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Individuelle løsninger til brandsikring og bedre indeklima fra SafeLife

Udløber
1. januar 2025

Safe Life tilbyder en række løsninger til personsikring og indeklima optimering. Vi bestræber os altid efter at være løsningsorienteret og udvikler løsninger, der imødekommer kundernes behov. Vi lytter grundigt til kundernes behov og finder hurtigt de rette løsninger, der effektivt forbedrer indeklimaet eller brandsikrer boliger.

Safe Granny af Safe Life er et vantågeanlæg til beskyttelse af immobile personer i private hjem, ældrecentre og institutioner mod dødsbrande. Dermed står Safe Life for forbedring af indeklima med sine danskproducerede Luftrensere af Safe Airs serie. Vores luftrensere er baseret på teknologi med naturens energi og indeholder ikke kemi.

Safe Life har igennem årene oparbejdet erfaring, kompetencer og kendskab til problematikkerne og behov inden for området. Vi rådgiver og hjælper jer med at finde løsninger, der imødekommer jeres behov!

Hos Safelife ApS ønsker vi, at gøre det nemt og trygt at indgå en aftale. Derfor har vi en enkel og gennemsigtig 4-trins-proces, der begynder fra dit første møde med os.

  1. Afdækning af dine behov - Fortæl os om dine behov til brandsikring eller bedre indeklima. Vedhæft gerne en plantegning, der viser de(t) rum, du ønsker at forbedre.
  2. Konsultation & tilbud - Ud fra dine behov, konsulterer vi dig i løsninger og udarbejder et uforpligtende tilbud på produkt, installation og service.
  3. Indgåelse af aftale - Accepterer du tilbuddet, indgås en kontrakt.
  4. Installation & igangsætning - Løsningen installeres og igangsættes hos dig.

Kontakt Nikolaj Christian Andersen hvis I også vil høre mere omkring hvilke løsninger vi har til dig
tlf.  21628241 eller mail nca@safevent.dk

Læs mere om vandtågesystem Safe Granny her

Læs mere om luftrenser Safe Airs ONE her 

Følg os på Facebook

 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

NA
Nikolaj Andersen
nca@safevent.dk

Send til en kollega

0.078