23948sdkhjf

Velfærdsteknologikonference løber af stablen for femte gang

11. oktober løber konferencen Velfærdsteknologi 2022 af stablen i Odense Congress Center.

Konferencen blev afholdt første gang i 2017, og det er dermed femte gang, at branchen samles til velfærdsteknologi-konference, eftersom man måtte aflyse i coronaåret 2020.

Årets konference vil finde sted under temaet 'Velfærdsteknologi i en brydningstid', hvor der på dagen kommer til at være en lang række standeholdere, der vil vise deres teknologi frem, mens man også vil kunne se oplæg omkring alt fra algoritmer og kunstig intelligens til arbejdsmiljø og implementering af ny teknologi.

Bag konferencen står brancheorganisationen Danish.Care, netværket Carenet og Teknologisk Institut, og  netværksleder Anders Lyck Fogh-Schultz er glad for at præsentere årets konference.

- Det bliver et sted, hvor man kan se de nye teknologier og mærke, hvad der rører sig på området. Og så er det et sted, man netværker, fordi man møder kolleger fra hele landet, siger Anders Lyck Fogh-Schultz, der lægger vægt på, at det også er en god arena for at dele erfaringer med de nye teknologier, særligt på det faglige område, hvor konferencen indeholder cases fra implementeringsprojekter fra hele landet.

Han lægger vægt på, at konferencen bliver et godt udstillingsvindue for nye teknologier, fordi de seneste års coronapause har sat skub i udviklingen i velfærdsteknologien, og det er også heraf navnet på årets tema er fundet.

- Teknologiudviklingen er gået rigtigt hurtigt i de seneste år, og særligt under corona er der sket meget med teknologiudbredelse og -parathed ude i kommuner og regioner. På konferencen ser vi virkelig frem til at kunne tilbyde vores gæster et tiltrængt teknologioverblik, som det kan være svært at få i en travl hverdag. Aldrig har der været så meget nyt under solen på velfærdsteknologiområdet, og det ser vi frem til, lyder det fra Anders Lyck Fogh-Schultz.

Konferencen finder som nævnt sted 11. oktober i Odense Congress Center.

Det er muligt at købe billetter som deltager og udstiller hos Danish Care.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141