23948sdkhjf

Kommune trues med stævning efter kontraktbrud

Tidligere på sommeren besluttede man i Fredericia Kommune at stoppe samarbejdet med den private hjemmeplejeudbyder Sundplejen, fordi de efter kommunens opfattelse ikke levede op til de kontraktlige forpligtelser om at levere ydelser til plejekrævende borgere.

Ligeledes lød det dengang, at "tilliden til, at Sundplejen kan levere den rehabiliterende plejeindsats, der stilles krav om, ikke længere er til stede."

Kontrakten, der ellers løb fra 2021 og fem år frem, blev opsagt, men det vil Sundplejen ikke finde sig i, skriver Fredericia Dagblad.

Hos Sundplejen mener man nemlig ikke, at de ikke har overholdt kontrakten.

- Det er Sundplejens opfattelse, at Fredericia Kommune uberettiget har ophævet kontrakten med Sundplejen. I øjeblikket pågår der en gennemgang af hele forløbet med henblik på at stævne Fredericia Kommune med krav om erstatning, siger Steen Jensen, der er juridisk rådgiver for plejefirmaet, ifølge avisen.

Hos Fredericia Kommune forholder man sig dog relativt roligt til udsigten til en stævning. Direktør for kommunens voksen- og ældreområde, Mette Heidemann, siger, at de vil forholde sig til stævningen, hvis der skulle komme en sådan.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391