23948sdkhjf

80 ansatte er klar: Nu mangler de bare beboerne

På mandag er det store indflyttedag for de nye beboere på friplejehjemmet Bavne Ager i Gilleleje, som OK Fonden driver.

Intet mindre 80 ansatte står klar til at tage imod de nye beboere, men der er stadig ledige pladser på plejehjemmet, der i alt kan rumme 72 beboere.

Det fortæller plejehjemsleder Inge Fjordside til Sjællandske.

- Der er mange på vej, både fra Gribskov og andre kommuner. Jeg får en-fem henvendelser hver dag. Nogle er visiteret og godkendt, mens andre først skal godkendes. Så vi er snart fyldt op, men der er faktisk stadig ledige boliger. Nogen tror, at der er fyldt op allerede, når de ringer, og det er lidt ærgerligt, at det er opfattelsen, når der stadig er plads. Det er jo vigtigt, vi får fyldt pladserne op, når vi har 80 ansatte, der er klar til arbejdet, siger Inge Fjordside.

På vej siden maj
Første spadestik til friplejehjemmet blev taget i maj 2018.

Der er tale om et 6.500 kvadratmeter stort byggeri, som udover plejeboligerne indeholder cafe, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi samt terrasser, frugthave og et stisystem, der skal animere til korte gåture i området.

Friplejehjemmet i Gilleleje rummer også beboere med demens, som blandt andet sikres ved en demensring rundt om plejehjemmet samt forskellige sikringsforanstaltninger inden døre.

Desuden er der anlagt terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i de grønne omgivelser.

Det er ATP Ejendomme, der har opført byggeriet, som OK Fonden lejer og står for driften af.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094