23948sdkhjf

Nye samlede kræfter bag nationalt netværk for velfærdsteknologi

Danish.Care viderefører driften af CareNet i samspil med Teknologisk Institut.

Det nationale netværk for velfærdsteknologi CareNet styrkes nu af ny organisering og vil fremover drives af Danish.Care – branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi i et samarbejde med Teknologisk Institut.

- Danish.Care var under det tidligere navn Dansk Rehab Gruppe med til at etablere CareNet tilbage i 2008 som Danmarks første nationale netværk inden for feltet. Netværket har vist sin værdi gennem 10 år som brobygger mellem kommuner og leverandører omkring udvikling og udbredelse af sundheds- og velfærdsteknologi. Det er derfor naturligt, at vi i brancheforeningen nu (igen) træder ind i den daglige drift og udvikling af netværket til gavn for både de private og offentlige partner omkring fælles dagsordener og aktiviteter, siger direktør i Danish-Care, Morten Rasmussen, i en pressemeddelelse.

CareNet er et nationalt netværk for velfærdsteknologi med i dag bl.a. over 43 kommuner og 33 virksomheder som medlemmer.

Positiv udvikling

- CareNet har inden for de seneste tre år haft en meget positiv udvikling med flere medlemmer, flere aktiviteter og større synlighed. Jeg er meget glad for, at den positive udvikling nu kan styrkes yderligere i samarbejdet med Danish.Care, og at Anders Lyck Fogh-Schultz, der har drevet netværket i Teknologisk Institut gennem tre år, kan fortsætte i Danish.Care som netværksleder og kontaktperson for kommunerne og virksomhederne i netværket, siger Anne-Lise Høg Lejre, direktør for produktion i Teknologisk Institut.

Netværket har fokus på anvendelse, udbredelse og teknologioverblik inden for sundheds- og velfærdsteknologi til pleje og omsorg og virker for at skabe samspil og synergi mellem aktørerne på området.

- CareNet tilbyder bl.a. faglige temadage, erfarings- og vidensudveksling, delegationsrejser, nyhedsformidling og andre netværksaktiviteter for medlemmerne. Danish.Care arbejder bl.a. for tættere offentligt privat samspil på området og er interessevaretager for branchens virksomheder. At de to organisationer nu går sammen i et tættere samspil styrker synergierne, og gør det nemmere for medlemmerne i begge organisationer at nå hinanden til gavn for samarbejdet mellem brugere og leverandører, siger Morten Rasmussen og Anne-Lise Høg Lejre i en fælles udtalelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093