23948sdkhjf

E-læring skal give et bedre arbejdsmiljø

Sikkerhedsrepræsentanter og ledere indenfor rengøringsområdet får nu en ny mulighed for at blive opdateret om den nyeste viden indenfor arbejdsmiljø.

Det er BrancheArbejdsmiljøRådet for Social og Sundhed, BAR SoSu, der står bag det nye e-læringsmodul, som ved hjælp af billeder og små historier på computeren, vil sætte mere fokus på arbejdsmiljøet.

E-læringssystemet fokuserer på tre områder: psykisk arbejdsmiljø, alene-arbejde samt jobglidning. Og målet er at forebygge den nedslidning, som truer størstedelen af rengøringsbranchen.

Med få klik på musen kan interesserede søge ny viden på de forskellige felter, og e-læringsværktøjet er parat med gode ideer og inspiration til, hvordan hverdagen som rengøringsmedarbejder kan gøres mere varieret, så netop nedslidning undgås. Der er i modulerne også fokus på, hvordan netværk blandt de ofte alene-arbejdende rengøringsmedarbejdere, kan udvikles til glæde for det psykiske arbejdsmiljø.

E-læringsværktøjet er udviklet med fokus på brugervenlighed, og det er således muligt at bruge af medarbejdere, der har vanskeligheder med både sprog og læsning.

E-læringsmodulet kan prøves på BAR SoSus hjemmeside www.arbejdsmiljoweb.dk/Ledelse/Servicear...
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078