23948sdkhjf

Coloplast har taget første spadestik til fabrik i Portugal

For at følge med efterspørgslen bygger Coloplast en fabrik i Portugal

For en uge siden tog Coloplast første spadestik til en fabrik i portugisiske Felgueiras.

Det oplyser virksomheden på LinkedIn.

- Vi er meget glade for at tage det første spadestik til dette nye anlæg, som vil gøre det muligt for os at levere intermitterende katetre af høj kvalitet til flere mennesker, der har brug for dem. Denne facilitet er ikke kun en strategisk investering for vores virksomhed, men også et bevis på vores engagement i at forbedre livet for mennesker med urinretention. Vi er stolte af at være førende på dette område, og vi ser frem til at udvide vores tilstedeværelse og indflydelse i og uden for Europa, udtaler koncerndirektør for driften, Allan Rasmussen.

For et halvt år siden blev planerne annonceret. Her fortalte Allan Rasmussen, at Portugal blev valgt på grund af adgangen til dygtig arbejdskraft med et "attraktivt lønniveau." Derudover er Europa det største marked for Coloplast - cirka 60 procent af alle salg sker her.

Udover Portugal har Coloplast fabrikker, som kan producere høj volumen i Ungarn, Kina og Costa Rica. Ungarn er præget af høj inflation, som betyder, at omkostninger for produktionen bliver højere.

Fabrikken i Portugal vil blive Coloplasts største med 30.000 kvadratmeter. Det skal tages i brug i 2026.

Om Coloplast

  • Coloplast A/S er en dansk børsnoteret virksomhed med hovedsæde i Humlebæk i Nordsjælland.
  • Grundlagt i 1957.
  • Markedsfører og sælger sygeplejeartikler inden for områderne stomi, kontinens, hud- og sårbehandling, interventionel urologi samt stemme- og respiratorisk pleje.
  • Knap 16.000 ansatte globalt.

Coloplast

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082