23948sdkhjf

Workshop: Når hospitalet skal hjem i stuen

I en gratis workshop kan medicobranchen møde en række aktører, som spiller en afgørende rolle i forvandlingen af sundhedssektoren

Teknologisk Institut og Uddannelses- og Forskningsstyrelse arrangerer en workshop, hvor fremtidens smarte sundhedsprodukter bliver sat under lup. Det sker med støtte fra Danish Life Science Cluster.

Fremtidens sundhedsydelser skal i højere grad modtages i hjemmet, for både at gøre det lettere for patienten samt for at lette presset på de skrantende hospitaler.

Denne transformation er fundamentet, hvorpå en række teknologiske løsninger er opfundet og skal opfindes.

- Fremtidens smarte sundhedsprodukter er et arrangement, hvor deltagerne har en fælles vision om at forbedre sundhedssektoren gennem anvendelse af smart teknologi. Her kan man dykke ned i nogle af de mest banebrydende idéer og løsninger, høre inspirerende fortællinger og dele egne erfaringer med en kreds af professionelle fagfolk, udtaler forretningsleder Nina Ritter Nielsen fra Teknologisk Institut.

På dagen vil Diabetesforeningen fortælle, om hvordan sensorbaseret glukosemåling påvirker sundhedsøkonomien. Desuden vil Abena fortælle om digital inkontinenspleje.

Develco Products, Teknologisk Institut, Prevas og Danish Aerospace Company vil fortælle om strategier og produktudviklingen.

Udenrigsministeriet vil bidrage med at fortælle om mulighederne og udfordringer ved eksport af dansk sundhedsteknologi.

Tilmeldingen er gratis og sker her.

Praktisk information

Hvornår: tirsdag den 30. april, 2024 Kl. 10.00-15.10

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej, bygn. 6, 2630 Taastrup

Yderligere information: Forretningsleder Nina Ritter Nielsen. Tlf. 72 20 13 61, eller mail nrn@teknologisk.dk

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062