23948sdkhjf

Dansk Industri rykker rundt på direktionsgangen

De to nye direktører hos Dansk Industri er kendte ansigter

Der er blevet byttet kontorer hos landets største erhvervsorganisation.

46-årige Emil Fannikke Kiær, som i snart fire år har været politisk direktør i DI, bliver ny erhvervs- og medlemsdirektør.

Samtidig overtages stillingen som politisk direktør af nuværende kommunikations- og public affairs-direktør, 49-årige Morten Høyer.

Det oplyser DI i en pressemeddelelse.

- Mens verden omkring os buldrer derudaf, har Dansk Industri samtidig taget syvmileskridt i en mere moderne og samfundsorienteret retning på alle niveauer. Vi har rundet 20.000 medlemmer og budt velkommen til mange både store og mindre nye medlemsvirksomheder såsom Novo Nordisk, Bestseller, Novonesis og Better Energy alene det seneste år, ligesom vi har integreret Dansk Byggeri. Jeg er stolt af vores mange resultater de seneste år, men nu er det nødvendigt og naturligt med endnu et gearskifte, og derfor glæder jeg mig over, at både Emil Fannikke Kiær og Morten Høyer har takket ja til større ansvarsområder, udtaler adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

Emil Fannikke Kiær afløser Anders Søndergaard Larsen, som selv har valgt at stoppe som medlemsdirektør for at tiltræde en ny fremtidig rolle i DI, lyder det.

Morten Høyer og Emil Fannikke Kiær tiltræder de nye ansvarsområder i dag 15. april 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095