23948sdkhjf

Ifølge formand var det en fejl at ansætte direktør

Den otte måneder lange ansættelse af nu tidligere adm. direktør i Chemometec var ifølge bestyrelsesformanden en fejl

Chemometec udskiftning på direktørposten i går var et udtryk for en fejlansættelse, lyder det fra bestyrelsesformand Niels Thestrup.

Det skriver Medwatch.

Fejlen bestod i, at den nu tidligere adm. direktør Rasmus Koefoed havde et strategisk fokus. Celletællervirksomheden har brug et mere operationelt fokus, lyder det fra Niels Thestrup.

Rasmus Kofoed var den fjerde direktør på ligeså mange år.

- Vi erkender, at det i bagklogskabens ulidelige klare lys var en fejl at ansætte Rasmus Kofoed. Men er der styr på butikken? Ja, det mener vi bestemt, der er. Vi skal huske, at der i Chemometec sidder rigtig mange års erfaring med celletællere og viden relateret dertil. Rasmus Kofoed har været her de der 7-8 måneder, og har jo ikke den viden og erfaring, siger Niels Thestrup.

Rasmus Kofoed er selv ærgerlig over hans fratrædelse. Han mener, at bestyrelsen har ændret mening undervejs og nu vil noget andet.

31-årige Martin Helbo Behrens er ny adm. direktør i målevirksomheden Chemometec.

Han var tidligere vicedirektør i virksomheden. En stilling han satte sig i i februar 2024.

Den nye adm. direktør har været i Chemometec i fire år som blandt andet økonomidirektør i datterselskabet i USA. Han vendte tilbage til Allerød i Oktober sidste år.

Chemometec har cirka 150 ansatte og omsatte for knap 450 mio. kr. i regnskabsåret 2022/2023.

Chemometec blev etableret i 1997. Blandt Chemometecs kunder finder man medicinalgiganterne Novartis, Novo Nordisk, Lundbeck, AstraZeneca og Johnson & Johnson.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11