23948sdkhjf

Scandinavian Medical Solutions' amerikanske eventyr officielt skudt i gang

Scandinavian Medical Solutions' amerikanske indtog er officielt.

Fra årets begyndelse er Scandinavian Medical Solutions Inc. etableret i USA med Jens Krohn som CEO, mens hans afløser, Jens Hvid Paulsen, på 2023s sidste dag blev indsat som direktør i det danske moderselskab.

Og den afgående direktør, der altså fortsætter som en stor del af virksomheden og ligeledes vil være en del af den samlede direktion, har ingen bekymringer over at overlade ansvaret til sin navnebror.

- Jens Hvid Paulsen og jeg har været partnere i SMS stort siden fra begyndelsen – og vi har bygget Selskabet op sammen. Det er derfor også utroligt nemt for mig at skifte Nordjylland ud med Amerika, mens Jens fortsætter succesen herhjemme i Aalborg, udtaler Jens Krohn i en pressemeddelelse.

Ligeledes er den nye direktør spændt på den nye hverdag.

- Vi har et fantastisk team herhjemme i Danmark, som er klar til at støtte Jens i hans arbejde i USA, samtidig med at vi også har en helt klar strategi, der skal sikre vores videre vækst herhjemme. Vi er alle klar til det nye eventyr, der venter. Hele teamet er klar til et nyt spændende år - der gælder bestemt også mig personligt, siger Jens Hvid Paulsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078