23948sdkhjf

Scandinavian Medical Solutions skifter direktør og åbner amerikansk datterselskab

Aalborgensiske Scandinavian Medical Solutions har fart på, og nu er de på vej over Atlanten, hvor de åbner et amerikansk datterselskab i begyndelsen af 2024.

I samme ombæring bliver den nuværende CEO, Jens Krohn, sat i spidsen for det amerikanske datterselskab, mens den hidtidige CPO, Jens Hvid Paulsen, fremover skal være CEO for det danske selskab.

- Det er en unik mulighed for Scandinavian Medical Solutions – og for mig personligt – når vi nu fortsætter rejsen mod at blive en markant leverandør af brugt billeddiagnostisk udstyr til det nord – og sydamerikanske marked. Vi har allerede nu stærke samarbejder med en bred vifte af partnere i USA, men vi er overbeviste om, at en konstant fysisk tilstedeværelse vil styrke salget og vores samarbejder yderligere, udtaler Jens Krohn i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at sende Jens Krohn til USA som spydspids for at starte det nye datterselskab har været let, fordi han har et stort kendskab til og mange forbindelser i USA.

- Vores tankegang og tilgang til forretning er ganske unik, og det kræver en intern kompetence med stort kendskab til netop det, når vi nu skal vækste med oprettelsen af det amerikanske datterselskab. Samtidig vil min allertætteste sparringspartner og alliererede nu agere som CEO i Scandinavian Medical Solutions A/S, hvilket er særdeles betryggende, da Jens Hvid Paulsen besidder en række særdeles uundværlige kompetencer, udtaler Jens Krohn.

Ny ledelse

Siden Jens Hvid Paulsens ansættelse i 2020 har han og Jens Krohn arbejdet tæt sammen, og den snart forhenværende CEO er derfor helt tryg ved at overlade de danske tøjler til sin navnebror.

- Jens Hvid Paulsens styrke er hans kølige overblik og en faglighed, der gør, at han formår at skabe relationer. Han er strategen, der overvejer alt ned til mindste detalje, og han er den taktiske rygrad i SMS. Jeg gik forrest og satsede i sin tid alt, hvad jeg ejede, men jeg ville aldrig have gjort det, hvis jeg ikke havde haft Jens Hvid Paulsen med på rejsen – det er derfor også helt naturligt, at vi nu igen støtter op om hinanden og selskabet i den videre vækstrejse, udtaler Jens Krohn.

Udover skiftet på topposten kommer Kamilla Malmbæk også til at indtræde i selskabets direktion. Hun er Chief Legal and Administrations Officer (CLAO).

Dermed vil den samlede direktion i Scandinavian Medical Solutions nu bestå af Jens Hvid Paulsen, Jens Krohn og Kamilla Malmbæk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079