23948sdkhjf

Medtech-medstifter giver stafetten videre

I 1997 var Martin Glensbjerg en af tre medstiftere i Chemometec, hvor han i dag er COO.

Men 1. februar træder han tilbage "for at give stafetten videre til næste generation," oplyser Chemometec i en børsmeddelelse.

Fra 1. februar og frem til årets udgang vil han fungere som senior advisor for administrerende direktør Rasmus Kofoed, hvor han skal bidrage til "opdateringen af Chemometecs strategi og ligeledes være med til at sikre en succesfuld forankring og lancering af de kommende nye produkter," lyder det.

- Martin har spillet en helt særlig rolle i Chemometec, og hans blik for at kombinere innovation og forretning har været et afgørende element i opbygningen af en velfungerende forretningsmodel – og for muligheden for at vokse fra en start-up til et largecap-selskab, udtaler bestyrelsesformand Niels Thestrup i meddelelsen.

Om Chemometec

  • Virksomhed fra Allerød.
  • Stiftet i 1997.
  • Leverer instrumenter og udstyr til celletælling.
  • Den største kundebase er inden for life science research, cellebaseret terapi og bioprocessing.
  • Har desuden kunder inden for produktions- og kvalitetskontrol af øl, mælk og dyresæd.

Kilde: Chemometec

Samtidig udviser formanden forståelse for Martin Glensbjergs beslutning set i lyset af, hvad der aktuelt sker i virksomheden.

- Vi har over en periode udviklet flere nye produkter, som skal lanceres i den kommende periode, og vi bevæger os dermed ind i en ny fase for virksomheden. Den nye generation af ledere og spændende produkter skal sikre Chemometec en endnu stærkere position på eksisterende markeder og samtidig give os mulighed for at bevæge os ind på nye attraktive markeder, udtaler Niels Thestrup.

På posten som COO vil Martin Glensbjerg blive erstattet af den nuværende vice-COO, Martin Helbo Behrens.

Han kommer i fremtiden til at fortsætte sit arbejde i virksomheden gennem sin næstformandspost i bestyrelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086