23948sdkhjf

Tidligere nøglemedarbejdere køber konkursramt firma

Det er en række tidligere nøglemedarbejdere, der har købt det konkursramte diagnostik-selskab DDD-Diagnostic.

Det skriver Medwatch.

Selskabet gik i sommer konkurs, og da der i august var fundet en køber til aktiverne, kunne kurator Anders Hammer Hansen ikke fortælle noget om, hvem det var.

Men nu fremgår det på Linkedin, at det er en række tidligere nøglemedarbejdere med "mange års teknisk, klinisk og kommerciel erfaring," som har stiftet selskabet X3D ApS og købt aktiver og IP-rettigheder fra DDD.

Det nye setup indebærer et nyt hovedkvarter i Kvistgaard nord for København med lager, produktion, kontorer og testfaciliteter.

X3D vil i lighed med forgængeren levere gammakameraer til hjerte-diagnostik og vil især satse på det amerikanske marked, hvor de i 2024 forventer at udvide deres tilstedeværelse. Det oplyser desuden, at de vil fortsætte med at yde support for tidligere installerede DDD-Diagnostic-anlæg.

Ifølge CV-registret er Admin Ajkunic direktør for de nye selskab.

Bestyrelsen består udover direktøren af Thomas Hedemand Nielsen, Jakob Torbøl Mouridsen og Christian John Bendtsen.

Konkurs længe undervejs

DDD-Diagnostic, der holdt til i Hørsholm, gik konkurs i slutningen af juni, da selskabets ejer, den russiske rigmand Evgeny Tugolukov, ikke længere var i stand til at hælde penge i virksomhedens slunkne kasse, der var tømt efter mange års underskud.

Årsagen hertil var EU-sanktioner mod Rusland, der låste ejerens penge på russiske konti.

DDD-Diagnostic havde frem til konkursen ikke leveret sorte tal siden 2008, og siden da har både israelske, tyrkiske og senest russiske ejere ikke formået at gøre medico-virksomheden økonomisk bæredygtig.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11