23948sdkhjf

Hemmelig køber fundet til konkursramt gammakamera-producent

Danske DDD-Diagnostic, der tidligere på året gik konkurs, har fundet en køber

Da den nordsjællandske medico-virksomhed DDD-Diagnostic tidligere på sommeren gik konkurs, lød det fra kuratoren i konkursboet, Anders Hammer Hansen, at han var i dialog med potentielle køberemner.

Det er nu lykkedes, fortæller han. Men udover det har han ikke mange informationer, han kan dele.

- Jeg kan ikke sige så meget andet end, at vi har solgt aktiviteterne ud af konkursboet, siger Anders Hammer Hansen.

Dermed står det altså fortsat hen i det uvisse, hvem køberen er af medico-virksomheden, der havde sin storhedstid i 00'erne, er.

Kuratoren tilføjer, at "det kan være, de kommer på andre tanker, når der er faldet ro på."

Anders Hammer Hansen tror dog ikke, at køberen af gammakamera-producentens aktiviteter til evig til vil lykkes med at gå under radaren.

- Hvis man følger med, så finder man jo nok ud af det på et tidspunkt, siger han.

Konkurs længe undervejs

DDD-Diagnostic, der indtil konkursen holdt til i Hørsholm, gik konkurs i slutningen af juni, da selskabets ejer, den russiske rigmand Evgeny Tugolukov, ikke længere var i stand til at hælde penge i virksomhedens slunkne kasse, der var tømt efter mange års underskud.

Årsagen hertil var EU-sanktioner mod Rusland, der låste ejerens penge på russiske konti. 

Kuratoren har tidligere til Electronic-Supply fortalt, at de generelle problemer med at tjene penge på driften blandt andet hang sammen med, at afsætningen på amerikanske hospitaler gik i stå under pandemien, da "hospitalernes budgetter blev allokeret til covid-projekter."

I samme forbindelse fortalte kurator, at gælden i selskabet på daværende tidspunkt i juni i år var anslået til 68,5 millioner kroner.

DDD-Diagnostic har ikke leveret sorte tal siden 2008, og siden da har både israelske, tyrkiske og senest russiske ejere ikke formået at gøre medico-virksomheden økonomisk bæredygtig.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219