23948sdkhjf

Nordjysk scannerforhandler vinder international vækstpris

Scandinavian Medical Solutions er blevet hædret med den europæiske vækstpris, European Small and Mid-cap Awards 

Der er endnu en titel at bryste sig af for den Aalborg-baserede scannerforhandler, Scandinavian Medical Solutions. 

For virksomheden er netop blevet hædret med Rising Star-prisen i forbindelse med European Small and Mid-cap Awards. Det skriver virksomheden i en selskabsmeddelelse.

- Det er ganske overvældende at stå her med prisen i hånden. Jeg troede simpelthen ikke, at vi ville vinde. Feltet har været stærkt i år, så jeg var bare utrolig stolt over, at vi stod blandt de sidste tre nominerede. At stå her som ’Rising Star’ 2023 er helt utroligt – jeg kan med stolthed sige, at den her sejr skyldes vores fantastiske team og deres dedikation, udtaler CEO, Jens Krohn i selskabsmeddelelsen.

Vækst tager fart

Prisen gives til en lille eller mellemstor virksomhed med en markedsværdi 200 mio. euro, der udviser et bemærkelsesværdigt vækstpotentiale. I slutspurten var Scandinavian Medical Solutions oppe mod en svensk virksomhed, LumenRadio og en rumænsk virksomhed, TTS.

Det er kun et par måneder siden, at Scandinavian Medical Solutions blev hædret med en anden pris, da de blev kåret som 'Årets Danske Børsnoterede Vækstvirksomhed' af Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder (FBV).

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet i 2018 og blev i november 2021 noteret på Nasdaq First North Growth Market tilbage i november 2021, og siden har vækstrejsen taget fart for virksomheden, der i starten af denne måned kunne offentliggøre, at de åbner et amerikansk datterselskab i begyndelsen af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085