23948sdkhjf

GN-topchef i front for at vende udvikling: - Vi er på rette vej

Efter GN Store Nord i september lagde GN Hearing og GN Audio sammen under én direktør, står topchef Peter Karlstromer nu med det samlede ansvar for at vende udviklingen.

Der er allerede iværksat en række planer for dette - blandt andet at nedbringe gælden ved at frasælge hovedkontoret og gennem frasalget af det portugisiske datterselskab Belaudição.

- Jeg tror, at investorerne værdsætter kapitalplanen. De anerkender alle sammen, at det er den rigtige måde at gøre det på. Det er en simplere struktur, der er nem at forstå. Jeg føler, vi er på rette vej, siger Peter Karlstromer i et interview med Børsen.

Han understreger videre overfor avisen, at de lige nu og her har fokus på at nedbringe gælden. Derfor er det ikke på tale med flere opkøb.

Peter Karlstromer siger videre til Børsen, at der på forsyningssiden allerede er fordele ved at have samlet hele forretningen, mens håbet er, at man i løbet af næste år kan høste frugterne af sammenlægningen af GN Hearing og GN Audio, der blandt andet inkluderer nedskæringer i organisationen som følge af den simplere struktur.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111