23948sdkhjf

Region ville brænde værnemidler af – nu forsøger de i stedet at sælge

Ubrugelige værnemidler fra coronapandemien samler fortsat støv på Region Hovedstadens lagre. I stedet for at brænde dem af, forsøger regionen sig nu med salg

Det store lager af ubrugte værnemidler fra coronapandemien skulle destrueres ved at blive brændt, men nu er det i stedet sat til salg. 

Det oplyser Region Hovedstaden i et skriftligt svar til TV 2 Kosmopol.

- De udløbne værnemidler er sat til salg med henblik på anden anvendelse end klinisk brug. Der igangsættes salg af ikke-udløbne værnemidler, men i det tilfælde er det fordi, regionerne har en overkapacitet, skriver Region Hovedstaden til mediet.

I marts måned stod der på lageret i Hedehusene stod 9.300 paller med omkring 89 millioner enheder af værnemidler, som skulle sendes på forbrændingen, så man i det mindste kunne få lidt fjernvarme for pengene, lød det dengang.

Ifølge TV2 Kosmopol har administrationen i Region Hovedstaden vurderet tilbage i marts måned, at opmagasineringen ville koste et sted mellem 6.000 og 10.000 kroner om dagen i udgifter til lokaleleje og forsikring. Man har dog ikke en endelig opgørelse over omkostningerne, lyder det.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078