23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det mest gennemtænkte drikkeglas

Spild mindre og synk korrekt uden stigmatisering eller bekymring. Nyd din drikkevare med samme komfort, som hvis låget ikke var til stede. Glasset og låget er lavet af brudsikkert pc-plast, som tåler både varme og kolde drikke og kan komme i opvaskemaskinen. Både glas og låg kan stables for at optimere pladsen.

Drinksaver
Et ergonomisk drikkeglas med et tilhørende innovativt låg, der mindsker spild. Håndrysten og forkert synkning behøver ikke længere at være en bekymring.

Social isolation og forringet livskvalitet 
For mange af os kan det være en ærgerlig situation at spilde en drikkevare ved en simpel fejlbevægelse, men for ældre og personer med visse funktionsnedsættelser kan det være en daglig udfordring, som kan resultere i social isolation og en forringet livskvalitet.

Brugerens behov i fokus og NEJ til tud 
Ergoterapeuter anbefaler ikke daglig brug af kopper med tud, da dette ikke understøtter den optimale synkeproces. Drinksavers løsning er designet med hensyn til brugerens specifikke behov og med udgangspunkt i den korrekte drikkeproces. Derfor en ideel løsning, at erstatte tuden med.

Livskvalitet og Velvære 
Visionen er at skabe værdige æstetiske løsninger, der øger livskvalitet og velvære for alle. Vi har fokus på at skabe universelle løsninger, der minimerer stigmatiseringen forbundet med brugen af hjælpemidler.

Drinksaver 
www.drinksaver.dk 
contact@drinksaver.dk
+45 51896179

Drinksaver ApS
Svend Aagesens Alle 10B
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40280847
P nummer: 1029459513

Kontaktperson

Laila Sofie Midjord
CEO
+45 51896179 lm@drinksaver.dk

Send til en kollega

0.047