23948sdkhjf
Del siden

Drinksaver ApS

Hos Drinksaver er vi forpligtet til at skabe innovative, veldesignede drikkeglas, der fremmer uafhængighed og værdighed ved at kombinere æstetik og praktisk, med det formål at skabe et spildsikkert, brugervenligt drikkeglas.

Vi prioriterer et universelt design og at skabe produkter, som alle ønsker at bruge. Vi har fuldstændig redesignet det traditionelle låg, hvilket skaber en diskret, ikke-synlig, spildsikker tilføjelse, der bevarer den samme drikkeoplevelse for at skabe en mere afslappet og ubekymret atmosfære, som alle kan nyde.

Vores løsning er designet til at opfylde enhver funktion, der er nødvendig for at opnå den optimale drikkeoplevelse uden at sætte fokus på brugernes handicap.

Den enkle opgave at drikke af et almindeligt drikkeglas burde være en opgave, som enhver person kan udføre selvsikkert og selvstændigt. For at forstærke dette har Drinksaver udviklet lavteknologiske produkter, der minimerer spild og samtidig er usynlige for omgivelserne. Lad det uheldige spild ligge i fortiden. Se vores produkter i vores online shop.

Drinksaver ApS
Svend Aagesens Alle 10B
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK40280847
P nummer: 1029459513
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031