23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange dødsbrande på plejehjem

Alle plejehjem skal have moderne udstyr til brandforebyggelse

Ældre Sagen beskriver brandsikkerheden på plejehjem i Danmark som rystende. Hvert år mister skrøbelige beboere på plejehjem livet i dødsbrande, hvor mange af disse tragedier kunne have været forhindret ved at øge brandsikkerheden. Da de fleste plejehjemsbeboere er både fysisk og psykisk sårbare, er de ofte ude af stand til at redde sig selv i tilfælde af en brand. Alarm- og røgdetekteringssystemer er ikke altid tilstrækkelige, og personalet kan have begrænsninger i at hjælpe beboere med nedsat mobilitet.

Vores vandtågesystem repræsenterer en løsning på dette alvorlige problem. Systemet kræver ikke direkte indgriben fra personalet eller beboerne i tilfælde af brand, da det automatisk detekterer og slukker branden. Dette skaber en markant forbedret hverdag på plejehjemmene og giver alle beboere og ansatte en større følelse af tryghed.
Hvis du ønsker at få mere information om vores vandtågesystem og dets potentielle fordele, er du velkommen til at kontakte Nikolaj for rådgivning, tlf.21628241 eller e-mail: nca@safevent.dk. 

Læs mere om fordele ved vandtågesystem her 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

NA
Nikolaj Andersen
nca@safevent.dk

Send til en kollega

0.047