23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drinksavers Innovativte låg der mindsker spild

Det at drikke sikkert og korrekt kan for mange mennesker inkludere en række af udfordringer og bekymringer. Læs mere om Drinksavers innovative låg der mindsker spild, uden at gå på kompromis med drikkeoplevelsen.

En Løsning, der opfylder behovene.

Vi hos Drinksaver forstår frustrationen ved at spilde sine drikkevarer, især når man er på farten eller lider af sygdomme der resulterer i tremor (rystelser). Derfor har vi dedikeret vores indsats til at udvikle et drikkeglas, der ikke bare er praktisk, men også elegant og inkluderende. Vores spildsikre låg er designet til at holde væsken inde, selv under de mest uforudsigelige bevægelser eller rystelser. Slut med at skulle ty til upraktiske tudkopper eller bekymre sig om spild.

Inklusivt Design, Usynlig Innovation.

Vores drikkeglas ligner et helt almindeligt glas, og det er netop det, der gør det så specielt. Den usynlige innovation er indarbejdet i et klassisk design, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du er på kontoret, derhjemme eller ude med vennerne, behøver du ikke længere at tænke over spild - Drinksavers drikkeglas og låg har det dækket.

Læs mere på Drinksavers hjemmeside eller på webshoppen.
Tryk på link Drinksaver hjemmeside & Drinksavers webshop.

Drinksaver ApS
Svend Aagesens Alle 10B
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40280847
P nummer: 1029459513

Kontaktperson

Laila Sofie Midjord
CEO
+45 51896179 lm@drinksaver.dk

Send til en kollega

0.047