23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et ergonomisk spildfrit drikkeglas fra Drinksaver

Drinksavers drikkeglas med tilhørende skjulte, åbne og spildsikre låg sikrer brugeren en korrekt og værdig drikkeoplevelse.

 

Slut med brugen af iøjnefaldende hjælpemidler. 
Drinksaver har udviklet en innovativ løsning til at sikre, at dine drikkevarer ikke spildes, så du kan nyde den optimale drikkeoplevelse uden bekymringer. Hvis du enten er uheldig, klodset, funktionsnedsat eller bare træt af at de normale låg, så har vi nu løsningen til dig!

Løsningen er designet som et helt ordinært drikkeglas. 
Drikkeglasset og Låget inkluderer alle funktioner som bidrager til den mest optimale drikkeoplevelse. Drikkeglasset kan benyttes med og uden låg, i brugsscenarier som for eksempel:

  • For at undgå at skulle drikke fra et låg/tud eller at skulle tage det af når du skal drikke fra glasset.
  • For at inkluderer alle ved middagsbordet og sikre at ingen bliver stigmatiseret.
  • For at fjerne bekymringer om spild på grund af rystelser eller uforudsigelige bevægelser.
  • For at muliggøre bevægelse, da du skal transportere dine drikkevarer, mens du kører med f.eks. kørestol, bil, barnevogn, cykel eller gangstativ.

Øge livskvalitet og velvære hos alle.
Hos Drinksaver har vi en vision om at designe og udvikle produkter, der øger livskvaliteten og velværen hos alle. Vi har fokus på at skabe universelle løsninger, der minimerer stigmatiseringen forbundet med brugen af hjælpemidler. Drinksaver stræber efter at mindske udfordringerne og barriererne som brugeren oplever i sin dagligdag ved at tilbyde æstetisk tiltalende løsninger, som øger tilgængeligheden for deres brugere ved at inkorporere de nødvendige funktioner i diskrete designs.

Med vores skjulte spildsikre låg og tilhørende drikkeglas kan du endelig nyde dine drikkevarer uden at bekymre dig om at spilde. Du kan nemlig drikke fra glasset som hvis låget ikke var der, men bevæge dig som hvis det var.

Glasset kan købes på https://www.drinksaver.dk/shop/

Drinksaver ApS
Svend Aagesens Alle 10B
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40280847
P nummer: 1029459513

Kontaktperson

Laila Sofie Midjord
CEO
+45 51896179 lm@drinksaver.dk

Send til en kollega

0.047