23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Peter fra Safevent

Peter er vores sælger og han har nøglerne til kundernes hjerter - han lytter nemlig først til deres behov!

Peter er vores salgschef og bringer hans mangeårige erfaring og ekspertise inden for industrielle anlæg og sikkerhedsløsninger til vores kunder. Med mere end 20 års erfaring som smed, montør og superviser inden for korn- og foderstofindustrien samt levnedsmiddelindustrien har han en omfattende forståelse for komplekse procesanlæg og arbejdet med forskellige kulturer og faggrupper over hele verden.

”Som sælger er det afgørende for mig at opbygge relationer mellem Safevent og vores kunder. Jeg ser salget som et samarbejde, der kræver forståelse og tillid. Beslutninger om brandsikringsløsninger involverer ofte flere afdelinger i en virksomhed og jeg sætter pris på at jeg kan navigere processen modnes sammen med vores kunder”. Med fokus på træproduktion, landbrug og stålindustrien tilbyder han konkrete løsninger, der minimerer risikoen for brand i produktionsanlæg. Hans motivation ligger nemlig i at medvirke til kundernes succes igennem effektive brandsikrings løsninger!

Ingen dag er ens hos Safevent for Peter, hvilket han synes er berigende. Peter sætter pris på muligheden for at møde spændende mennesker, det gode arbejdsmiljø og fleksibiliteten i at planlægge hans egen arbejdsdag.

Uden for arbejdet bruger han sin fritid som frivillig håndboldtræner. Familien og fysisk aktivitet spiller også en vigtig rolle i hans liv.  Peters livsmotto ”Vi bør ikke stræbe efter at leve længe, men derimod efter at leve godt – når vi gør det, føles livet mere meningsfuldt og berigende”

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

RHJ
René Hvidkær Jørgensen
+45 21628242 rh@safevent.dk

Send til en kollega

0.047