23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mange interesserede sig i Safelifes løsninger på Health&Rehab i år

Messen var en succes! Mange inspirerende dialoger, møder med nye og gamle samarbejdspartnere og en høj faglig stemning!


Omkring 8000 deltagere på messens tre dage har genereret nye kontakter til os. Forbedring af indeklimaet og brandsikring er altid aktuelle og vigtige emner! Vi er meget glade for resultatet og vil i kommende tid kontakte dem og høre mere om, hvordan vi kan skabe gode løsninger til deres hverdagens problemer!

Som en del af netværket New Care Knowledge kunne vi overtage en stor stand i år og med i alt 7 medlemmer kunne vi skabe mere liv og dermed interesse til vores stand . Medlemmernes produkter er forskellige og unikke, men alle har fokus på at skabe bedre velfærd ved brug af teknologi! Som besøger på New Care Knowledge stand (ja, vi kan næsten kalde den minimessen ) kunne du få inspiration, sanseoplevelser, ny viden og endda skabe en helhedsløsning ved kombinations af produkter. Medlemmerne kender nemlig godt til hinandens produkter og er vant til at løse komplekse problemstillinger!  Det er netop denne synergi vi vil skabe fremover!

Vi er glade for alle fordele ved at være medlem og medstifter af New Care Knowledge – sammen står vi stærkere! Formand for Netværket Nikolaj  Anderseen kunne også se en stor interesse i netværket og forventer, at New Care Knowledge vil blive beriget med nye medlemmer med spændende produkter og løsninger inden for velfærd!

 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

DO
Daria Olsen
Marketingassistent
do@safevent.dk

Send til en kollega

0.048