23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Health & Rehab: Mød morgendagens sundhedsløsninger

Kom forbi Startup & Scaleup-Zonen på Health & Rehab i Bella Center den 23. - 25. maj. Her kan du se de nyeste innovative produkter og løsninger indenfor hjælpemidler og velfærdsteknologi. Grib også muligheden for at opleve branchens version af Løvens Hule, når startupvirksomhederne pitcher deres koncepter på messens hovedscene.

Som noget nyt er Startupzonen på Health & Rehab blevet udvidet til også at huse Scaleup-virksomheder. Det er nye virksomheder, der stadig er på en vækstrejse. Fælles for alle de 18 virksomheder der i år udstiller på zonen er, at de er en del af Startup-programmet hos Danish.Care CareTech CHALLENGE. Med programmet opbygger Danish.Care et innovativt økosystem for iværksætteri og sundhedsinnovation med fokus på udviklingen af nye og bedre teknologibaserede løsninger. Alle løsningerne på dette års udstilling har potentiale til at blive centrale leverandører til fremtidens sundhedsvæsen og derfor håber vi, at mange besøgende vil lægge vejen forbi dem. 

Chefkonsulent for Innovation & Startups Anders Lyck Fogh-Schultz fortæller:
"På messen har I også mulighed for at høre virksomhederne pitche på den store scene. Her får virksomhederne hver tre minutter til at fortælle om deres løsning foran publikum. Det bliver som virkelighedens ”Løvernes Hule” blot uden løverne, men med publikum som ’dommere’. Så kig forbi Zonen og bliv klogere på det sidste nye inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi, og vær med til at vurdere, om de 18 startupvirksomheders løsninger kan være med til at løse fremtidens udfordringer inden for sundhedssystemet."Du finder Startup & Scaleup-Zonen i bunden af Hal C.

Et besøg på messen er samtidig en oplagt mulighed for at besøge messens i alt 177 udstillere og opleve alverdens hjælpemidler, velfærds- og sundhedsteknologier til social-, sundheds og omsorgsområdet.

Du kan læse meget mere om programmet for Health & Rehab og hente din gratis billet på https://www.health-rehab.com/

Vi håber, at vi ses!

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.032