23948sdkhjf
Del siden

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Danish.Care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi 

Danish.Care er er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet.

Vi har 130 medlemmer i en branche i stor udvikling.

Danish.Cares formål er at virke for:

  • At sikre branchen for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet de bedst mulige rammevilkår i Danmark såvel som internationalt.
  • At være en konstruktiv og kvalificeret interessevaretager og opinionsdanner for producenter og distributører af hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser.
  • At understøtte kendskabet til og salget af hjælpemidler og velfærdsteknologi både nationalt som internationalt, herunder ved afholdelse af Health & Rehab Scandinavia og ved deltagelse i eksportfremstød.
  • At tilbyde sine medlemmer faglige informationer, viden og rådgivning på prioriterede områder (lovgivning, regulatoriske forhold, eksport, udbud, indkøb og lignende) enten direkte eller via netværkssamarbejde.
  • At understøtte konkrete tværgående netværkssamarbejder såvel imellem virksomheder inden for branchen som i forhold til relevante eksterne parter.
  • At understøtte kendskabet til nytteværdien ved brugen af hjælpemidler og velfærdsteknologier og den innovative udvikling af produkter og serviceydelser til
    handicappede og andre med funktionsnedsættelse.
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK28693222
4
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047