23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt løsningskatalog om arbejdskraftbesparende produkter og teknologier fra Danish.Care

Danish.Cares løsningskatalog har vokseværk. Det udkom første gang i efteråret 2022 og nu er version 2 på gaden med endnu flere velfærdsteknologier og hjælpemidler tilføjet.

Danish.Cares løsningskatalog er vokset fra at indeholde 26 til nu 42 hjælpemidler og velfærdsteknologier. Fælles for dem alle er, at de skaber arbejdskraftbesparelser, når de implementeres på sundheds-, social- og ældreområdet. 

Velfærdsteknologi og hjælpemidler er en del af løsningen på velfærdssamfundets udfordringer. Løsningerne kan ikke stå alene, men de kan supplere de indsatser ift. rekruttering, uddannelse og arbejdsvilkår, som også optager medarbejdere, organisationer og politikere.

Det primære fokus i kataloget er arbejdskraftbesparelser, men effekter på forbedret borger-, patient- og medarbejdertrivsel bliver også præsenteret. Først og fremmest fordi det jo er helt centralt at have fokus på disse områder, men også fordi forbedring på disse parametre medvirker direkte og indirekte til bedre arbejdsmiljø, og dermed kan forebygge nedslidning og medarbejderflugt og fremme rekruttering.

Et nødvendigt overblik
Formålet med kataloget er, at skabe gennemsigtighed omkring, hvilke hjælpemidler og velfærdsteknologier der er tilgængelige. De produkter og teknologier, som indgår i kataloget er alle klar til implementering og kan gøre en mærkbar forskel med det samme. Kataloget er blevet til på baggrund af efterspørgsel på netop et sådant overblik.

Løsningerne er allerede i brug
Alle løsninger er i brug i dag i ældre,- pleje eller sundhedsvæsenet. Nogle løsninger er nyere innovationer mens andre er velafprøvede gennem længere tid og med et mere solidt datagrundlag for effekter og gevinster. Men fælles for alle løsninger er, at der fortsat er et potentiale for større udbredelse og bedre realisering af gevinsterne.

Version to viser i endnu højere grad dybden og bredden af branchens løsninger
Danish.Cares direktør, Morten Rasmussen, udtaler følgende om udgivelsen af version 2 af Danish.Cares Løsningskatalog:

”Formålet med løsningskataloget er at inspirere og motivere både medarbejdere og ledere i ældre-, pleje- og sundhedssektoren, og alle andre, der går op i at fremtidssikre det danske velfærdssamfund. At inspirere dem til at se i retning af hjælpemidler og velfærdsteknologier som en del af løsningerne på de udfordringer vi står med ift. arbejdskraftmangel. Med version 2 af Danish.Cares løsningskatalog bliver det i endnu højere grad muligt at se nærmere på både dybden og bredden af branchens løsninger og deres potentialer ift. arbejdskraftbesparelser, arbejdsmiljø og medarbejder- og borgertrivsel – alle sammen faktorer der er afgørende for kvaliteten af vores velfærdssystem.” 

SE KATALOGET HER

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.047