23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CareNet-Temadag: G(l)emte ressourcer gennem velfærdsteknolog

Hvordan giver vi de varme hænder og store hjerter mere plads, når vi inddrager teknologien i et udfordret sundhedssystem? Svaret er velfærdsteknologi. Bliv klogere på hvorfor og hvordan på denne temadag, der afholdes under Health & Rehab-messen.

I dagens sundhedsvæsen er tiden sparsom og de opgaver, der kan løses af teknologi og teknologiunderstøttelse, skal inviteres inden for på aftagerfeltet og bydes velkommen i langt højere grad end de bliver i dag.

Vi ved allerede nu, at teknologi kan bruges målrettet fx til sansestimulerende og socialt engagerende tilbud til borgere, der har brug for hjælp. Vi ved også, at mennesker med funktionsnedsættelse, demens/kognitive udfordringer, inaktivitet, mangel på motivation, frivillig eller tvungen isolation, ensomhed, ængstelse, depression har brug for tid og opretholdelse af egne færdigheder. Yderligere ved vi, at teknologi kræver investeringer (penge, tid og ressourcer) og menneskelig omstilling. Spørgsmålet er om vi har tid og råd til at lade være sætte ressourcerne ind på dette vigtige område?

På Denne CareNet Temadag sætter vi fokus på, hvordan vi kan bruge de menneskelige ressourcer der, hvor de betyder mest - og lade teknologien bidrage der, hvor den gavner mest. Temadagen afholdes d. 24. maj på Health & Rehab-messen i Bella Center fra klokken 09.00 - 13.00.

Temadagen, der er faciliteret af Pia Brændstrup, Mapia ApS, samler aktørerne fra velfærdsteknologi-domænet, herunder kommunale medarbejdere, ledere, producenter, leverandører samt nøglepersoner fra det politiske landskab til en faglig temadag med holdning!

Læs hele programmet og tilmeld dig på CareNets hjemmeside her

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.079