23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plejehjemmet Jægersborghave er indrettet med Farstrup møbler

Plejehjemmet Jægersborghave i Gentofte bærer præg af en hyggelig atmosfære, der bl.a. er indrettet med Farstrup møbeldesigns. Fokus har været på meningsfulde møbler, som giver beboerne en følelse af hjemlighed, velvære, nærvær og fællesskab.

Omgivelserne har stor betydning for menneskers velbefindende og livskvalitet uanset alder, sygdom eller hvilket liv, man har levet.

Det gælder også på plejehjemmet Jægersborghave i Gentofte. Et sted, der hver dag bestræber sig på at møde det enkelte menneske, hvor det er.

Det er Daarbak Design  der har leveret møbler til plejehjemmets nyindrettede fællesarealer, hvor fornemmelsen af velvære, nærvær og fællesskab er altafgørende. Her er valget bl.a. faldet på flere designs fra Farstrup Furnitiure A/S.

Arkitekt og rumdesigner Anina Rasmussen fra Textur står bag indretningen, som bærer præg af en hyggelig atmosfære med fokus på friske farver, meningsfulde møbler og beroligende belysning, der giver beboerne en følelse af hjemlighed, overskuelighed og tryghed.

I indretningen ses: 

 

Hele Farstrups produktsortiment af kvalitetsmøbler kan ses her: www.farstrup.dk

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

LKP

Send til en kollega

0.031