23948sdkhjf
Del siden

Farstrup Furniture A/S

Farstrup Furniture har i mere end 100 år lavet dansk designede møbler af høj kvalitet. Stolene kan tilpasses ergonomisk efter behov. Vi har egen produktion på Fyn - her går træet og materialerne gennem en lang række faglærte hænder, inden det færdige møbel er klar til at komme ud og skabe glæde. 

Farstrup Furniture udvikler og producerer en lang række møbler, rettet mod både private og erhvervssektoren. Møblerne er kendetegnet ved sit enkle, tidløse, nordiske design, samt kvaliteten og den særdeles gode siddekomfort. Derudover er der med Farstrups møbler mulighed for frit at vælge mellem en lang række kvalitetstekstiler, læder og kunstlæder i et utal af farver, ofte er der også mulighed for at vælge mellem træsorter og overfladebehandlinger. 

Farstrup Furniture A/S producerer to produktlinjer, som tager højde for forskellige behov:

  • Farstrup contract - Farstrup Contract er produktlinjen der henvender sig til Contract markedet - hvor den udmærker sig i sundhedssektoren. Den består af dansk designede og producerede kvalitetsmøbler med siddekomfort i særklasse. Hos Farstrup er der mulighed for specialløsninger - her kan funktioner, tilpasninger og design individuelt tilpasses fra afdeling til afdeling - eller efter behov. Farstrup lægger vægt på, at institutionsmøbler rummer de rigtige  funktioner, samtidig med, at de skaber en hyggelig og hjemmelig stemning i indretningen. Se hele produktlinjen her.
  • Farstrup Comfort - Produktlinjen der henvender sig til private - og kan købes gennem en af vores forhandlere, som findes over hele landet. Ingen mennesker er ens! Derfor bygger Farstrup "UNIKKE STOLE TIL UNIKKE MENNESKER" vi specialtilpasser og skræddersyr stole, så de passer til det enkelte menneskes individuelle behov. Find din nærmeste forhandler her eller se kollektionen på vores hjemmeside.

 

Vi lægger vægt på:

- Unikke mennesker
- Funktionalitet
- Individuelle behov
- Tilpassede møbler
- Vejledning
- Dansk produktion
- Dansk design
- Bæredygtighed
- Æstetik
- Historie
- Møbelhåndværket
- Kvalitet
- Erfaring
- Materialer
- Holdbarhed

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063