23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
14.03.2024
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

MeetDenmark ? Dansk Erhvervs- og Mødeturisme // CVR:35434062

Udarbejdelse af analyse og sparring på opdatering af MeetDenmarks bæredygtighedsplan.


MeetDenmark ? Dansk Erhvervs- og Mødeturisme // CVR:35434062

OpgavebeskrivelseMeetDenmark indbyder interesserede leverandører til at afgive et tilbud på udarbejdelsen af en analyse af muligheder og udfordringer ift. den videre omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme samt på at sparre og facilitere opdateringsprocessen for foreningens bæredygtighedsplan.

Baggrund for opgaven:
MeetDenmark lancerede i september 2022 en national plan for bæredygtig omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme. Planen indeholdt en vision for fremtidens bæredygtige erhvervs- og mødeturisme, 3 overordnede indsatsområder og 11 initiativer. Den nuværende bæredygtighedsplan løber til og med 2024, og den skal derfor opdateres i indeværende år. En opdatering af planen skal bl.a. sikre, at foreningens bæredygtighedsindsats fortsat er relevant og modsvarer branchens behov. Dette vurderes særligt vigtigt da bæredygtighedsområdet er i hastig og konstant udvikling, hvor ny forskning, nye teknologier, ændringer i kundeadfærd og nye lovkrav og regulering løbende ændrer rammerne og forudsætningerne for omstillingsarbejdet.

For at gøre den opdaterede plan så relevant og aktuel som muligt, har MeetDenmark besluttet, at der også skal udarbejdes en analyse, som tager temperaturen på den bæredygtige omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme. Analysens indsigter vil blive brugt aktivt i opdateringen af bæredygtighedsplanen og danne udgangspunkt for formuleringen af nye indsatsområder og initiativer.

Kort beskrivelse af opgavens to hovedleverancer
Opgaven, som udbydes, er opdelt i to leverancer. Den første leverance omhandler udarbejdelsen af en dybdegående analyse, som identificerer de vigtigste, aktuelle muligheder og udfordringer ift. at omstille dansk erhvervs- og mødeturisme i en mere bæredygtig retning. Analysen skal tage temperaturen på den bæredygtige omstilling i branchen, belyse den eksisterende konkurrencesituation og redegøre for kundernes efterspørgsel.

Den anden leverance omhandler sparring ifm. opdateringen af bæredygtighedsplanen. MeetDenmarks sekretariat vil selv stå for selve formuleringen af den opdaterede plan dvs. skrivearbejdet, men den valgte leverandør skal facilitere dialogen (f.eks. i form af workshops) med både foreningens medlemmer og eksterne interessenter samt fungere som sparringspartner for sekretariatet igennem processen.

Flere informationer om opgaven, herunder budget, tidsramme og formelle krav ift. tilbudsprocessen kan findes i opgavebeskrivelsen. Spørgsmål til opgaven og de to leverancer kan stilles skriftligt til senior projektleder Jesper Grenaa pr. e-mail (jgr@woco.dk) til og med den 25. marts 2024. Alle spørgsmål og svar vil blive anonymiseret og offentliggjort her på udbud.dk.
Annonceret14. marts 2024 09:00:00 CET
Deadline2. april 2024 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode85312320
MyndighedstypeAndet

Dokumenter & materiale

Dokumenter> application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnJesper Grenaa
Telefon+45 20939336
E-mailjgr@woco.dk

Ordregiver

NavnMeetDenmark ? Dansk Erhvervs- og Mødeturisme // CVR:35434062
AdresseNørregade 7B
1165 København K
DK
Telefon+45 20939336
E-mailjgr@woco.dk
WWWwww.meetdenmark.dk

Modtager af tilbud

NavnMeetDenmark

Send til en kollega

0.047