23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
13.12.2023
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Slagelse Kommune

Akut psykologisk krisehjælp og psykologisk rådgivning i forbindelse med arbejdsrelaterede problemstillinger for medarbejdere og politikere i Slagelse Kommune 1.4.2024 - 31.3.2027


Slagelse Kommune

OpgavebeskrivelseAkut psykologisk krisehjælp og psykologisk rådgivning i forbindelse med arbejdsrelaterede pro-blemstillinger for medarbejdere og politikere.

Slagelse Kommune vil opretholde et beredskab, der kan håndtere akut psykologisk krisehjælp og psykologisk rådgivning i forbindelse med arbejdsrelaterede problemstillinger.

Formålet er
1. at hindre at medarbejdere og politikere får psykiske, sociale og fysiske eftervirkninger af psykiske belastninger i arbejdet og skal imødegå længden af et eventuelt sygefravær samt forebygge at et eventuelt sygefravær udvikler sig til arbejdsophør.
2. at forebygge psykiske belastninger på arbejdspladsen, der giver anledning til psykologhjælp
Annonceret13. december 2023 11:00:00 CET
Deadline29. januar 2024 12:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode85121270
MyndighedstypeKommune

Dokumenter & materiale

Dokumenter> application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterierTildelingskriterium

Krisehjælp og psykologisk rådgivning

Aftalen vil blive tildelt den tilbudsgiver, der afgiver det økonomisk mest fordelagtige tilbud, idet følgende delkriterier, med angivelse af vægtning, lægges til grund for tilbudsvurderingen:

Se pkt. 2.13. i materialet
UdvælgelseskriterierDen nedenfor angivne dokumentation skal vedlægges tilbuddet. Hvis den krævede dokumentation ikke medsendes, kan tilbuddet ikke tages i betragtning.

Hvis tilbudsgivere ikke kan indfri nedenstående krav eller dokumentationen giver anledning til tvivl om tilbudsgivers formåen, vil tilbudsgiver blive udelukket fra deltagelse i udbuddet.

Personlige forhold:

• Udfyldt og underskrevet tro og love-erklæring om, i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige. Fortrykt formular findes som bilag 2.

• Udfyldt og underskrevet tilkendegivelse om, at tilbudsgiver tager hensyn til de gældende forpligtelser vedrørende beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt. Fortrykt formular findes som bilag 3

Kontaktperson

NavnBent Rønsgaard
Telefon+45 58573012
E-mailbent@slagelse.dk

Ordregiver

NavnSlagelse Kommune
AdresseRådhuspladsen 11 3.
4200 Slagelse
DK
Telefon+45 58573600
E-mailindkob@slagelse.dk
WWWwww.slagelse.dk

Send til en kollega

0.047