23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
12.10.2023
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Destination Nord FMBA

Prækvalifikation til Udviklingsplan Jyllands Østkyst


Destination Nord FMBA

OpgavebeskrivelseFORMÅL OG MÅLSÆTNINGER
Arbejdet med en sammenhængende Udviklingsplan for Jyllands Østkyst skal bidrage til realisering af de nationale pejlemærker for fremme af bæredygtig vækst i dansk turisme og har følgende overordnede mål:
1. At tilvejebringe et prioriteringsgrundlag for en langsigtet bæredygtig udvikling af turismen ud fra de områder med størst potentiale og bæreevne.
2. At opstille strategiske målsætninger og klare prioriteringer, der understøtter fysisk planlægning i kommunerne.
3. At afdække udviklingspotentialer samt anvise initiativer, der kan bidrage til at løfte kvaliteten af det samlede turismeprodukt på tværs af de tre destinationer og lokalt i de enkelte destinationer.
4. At styrke det tværkommunale samarbejde i forhold til udvikling af den fysiske sammenhæng i destinationerne – og destinationerne imellem.
5. At skabe grundlag for udvikling af prioriterede steder og fremme investeringer i turismen.

OPGAVEN
“Udviklingsplan for Jyllands Østkyst” indeholder følgende delopgaver
1. Udarbejdelse af et strategisk ophæng indeholdende fælles strategi, vision og udviklings-principper for den samlede geografi fra Skagen i Nord til Flensborg Fjord i syd. Denne del af processen skal også afgrænse eksisterende tværgående indsatsområder, der har potentiale for at skabe tættere sammenhænge langs hele den jyske østkyst, herunder fx Hærvejen.
2. Udarbejdelse af “Udviklingsplan AARHUSREGIONEN”, som dækker VisitAarhus' samlede geografi, og som forholder sig til det strategiske ophæng og de tværgående indsatser. Udviklingsplan AARHUSREGIONEN skal gennemføres i en innovativ og inddragende proces med særligt fokus på kommunalt ejerskab og forankring.
3. Udarbejdelse af ”Udviklingsplan NORD”, som dækker Destination NORD og Destination Himmerlands samlede geografi, og som forholder sig til det strategiske ophæng og de tværgående indsatser. Udviklingsplan NORD skal gennemføres i en innovativ og inddragende proces med særligt fokus på kommunalt ejerskab og forankring.
Annonceret12. oktober 2023 13:00:00 CEST
Deadline1. november 2023 12:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode75125000, 85312320
MyndighedstypeAndet
Skønnet kontraktsum1 500 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter> application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier3-5 rådgiverteams prækvalificeres på grundlag af en samlet vurdering af rådgiverteamets faglige og procesmæssige kvalifikationer, forståelse for opgaven samt erfaringer inden for opgavens ramme. Se yderligere beskrivelse i den samlede beskrivelse af prækvalifikationen.

Kontaktperson

NavnPeter Kvistgaard
Telefon+45 50931614
E-mailpkv@DESTINATION-NORD.DK

Ordregiver

NavnDestination Nord FMBA
AdresseKjellerups Torv 5 13
9000 Aalborg
DK
Telefon+45 50931614
E-mailpkv@DESTINATION-NORD.DK
WWWhttps://www.enjoynordjylland.dk/destination-nord/udbud

Send til en kollega

0.047