Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=368909&B=REGIONSYDDK
Udbyder
Region Syddanmark
Udbud af kontrakt om levering af vagtbetjening af Lægevagten i Region Syddanmark
Region Syddanmark
Sociale og andre specifikke tjenesteydelser – offentlige kontrakter
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 29190909
Postadresse: Damhaven 12
By: Vejle
NUTS-kode: DK03 Syddanmark
Postnummer: 7100
Land: Danmark
Kontaktperson: Helle Nørtoft Laursen
E-mail: hnl@rsyd.dk
Telefon: +45 24675989
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://www.regionsyddanmark.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/181055
Del II: Genstand
Udbud af kontrakt om levering af vagtbetjening af Lægevagten i Region Syddanmark
Dette udbud omfatter vagtbetjeningen af Lægevagten i Region Syddanmark i tidsrummet fra kl. 23.00 – 08.00 på hverdage, helligdage og i weekender samt grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag fra den 31. januar 2024 kl. 23.00. Som en del af udbuddet skal Tilbudsgiver give tilbud på to optioner for Ordregiver. Senest i forbindelse med kontraktindgåelse vil Ordregiver således vælge, om den vindende Tilbudsgiver skal udføre sygebesøg som en del af vagtbetjeningen i det ovenfor nævnte tidsrum, eller om den vindende Tilbudsgiver – i stedet – i det nævnte tidsrum skal stille lægefaglig backup til rådighed for regionens paramedicinere i forbindelse med paramedicinernes eventuelle varetagelse af sygebesøg. Ordregiver er dermed forpligtet til at udnytte én af de to optioner, ligesom Ordregiver undervejs i kontraktperioden – med et varsel – kan vælge, at regionen i stedet vil udnytte den af de to optioner, der ikke i første omgang blev valgt af regionen.
Region Syddanmark
Dette udbud omfatter vagtbetjeningen af Lægevagten i Region Syddanmark i tidsrummet fra kl. 23.00 – 08.00 på hverdage, helligdage og i weekender samt grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag fra forventeligt den 31. januar 2024 kl. 23.00 (implementeringsperioden starter forventeligt den 1. november 2023).
Vagtarbejdet omfatter lægehjælp ved pludselig opstået sygdom eller forværring af bestående sygdom, der nødvendiggør lægefaglig vurdering og eventuel behandling uden for egen læges åbningstid.
Hovedydelsen i forbindelse med vagtbetjeningen indbefatter visitation (telefon- og videokonsultationer) og fremmødekonsultationer. Som en del af udbuddet skal Tilbudsgiver give tilbud på to optioner for Ordregiver. Senest i forbindelse med kontraktindgåelse vil Ordregiver således vælge, om den vindende Tilbudsgiver skal udføre sygebesøg som en del af vagtbetjeningen i det ovenfor nævnte tidsrum, eller om den vindende Tilbudsgiver – i stedet – i det nævnte tidsrum skal stille lægefaglig backup til rådighed for regionens paramedicinere i forbindelse med paramedicinernes eventuelle varetagelse af sygebesøg. Ordregiver er dermed forpligtet til at udnytte én af de to optioner, ligesom Ordregiver en gang undervejs i kontraktperioden – med et varsel – kan vælge, at regionen i stedet vil udnytte den af de to optioner, der ikke i første omgang blev valgt af regionen. Der er således tale om "stående optioner".
Kravspecifikationen, jf. Kontraktbilag 2, indeholder en uddybende beskrivelse af de udbudte ydelser.
Det skal bemærkes, at regionen samtidig med gennemførelsen af nærværende udbud overvejer, om regionen i stedet skal udføre lægevagtsbetjeningen (om natten) selv, idet beslutning herom bl.a. afhænger af hvilken model, der er økonomisk mest fordelagtig for Ordregiver, regionens muligheder for selv at varetage opgaven på tilfredsstillende vis i forhold til at løfte rekrutteringsopgaven samt mulighederne for at udvikle det samlede regionale akutsystem. Endelig beslutning af, om regionen vil overtage lægevagtsbetjeningen om natten, eller om regionen i stedet agter at indgå kontrakt med den vindende Tilbudsgiver, vil blive truffet af Regionsrådet den 25. september 2023. Måtte Regionsrådet træffe beslutning om, at ydelsen skal udføres af regionen selv, vil udbuddet efterfølgende blive annulleret.
De udbudte ydelser udbydes på én samlet kontrakt. Ordregiver har valgt ikke at opdele kontrakten i henhold til Udbudslovens § 49, idet det vurderes, at der er en sådan naturlig sammenhæng mellem de udbudte ydelser, at de mest hensigtsmæssigt varetages af samme leverandør.
Kontrakten kan af ordregiver forlænges 2 gange, hver gang med op til 12 måneder.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Læger, der virker som visitator i natlægevagten, skal have autorisation som speciallæge i almen medicin eller være uddannelseslæge i fase 3, forudsat at uddannelseslægen har afholdt minimum to visitationsledsagevagter og to selvstændige visitationsvagter.
Læger, der varetager fremmødekonsultationer og sygebesøg, skal være speciallæger i almen medicin, fase 3 læger i almen medicin, læger der hidtil har arbejdet i lægevagtsordninger med selvstændigt vagtydernummer eller læger med anden speciallægeuddannelse end almen medicin, der kan dokumentere erfaring med arbejdet i lægevagten eller tilsvarende vagtordninger.
Kontrakten indeholder særlige vilkår, herunder vedr.
- Arbejdsmiljø (udkast til kontrakt pkt. 9.4)
- Arbejdsklausul (udkast til kontrakt pkt. 9.3)
- Samfundsansvar (udkast til kontrakt pkt. 7)
- Krav om sikkerhedsstillelse (udkast til kontrakt pkt. 15.3)
- Arbejde med børn (udkast til kontrakt pkt. 9.6)
- Straffeattester (udkast til kontrakt pkt. 9.7)
Del IV: Procedure
Identificering af det økonomiske mest fordelagtige tilbud vil ske ved anvendelse af tildelingskriteriet ”Pris”.
Såfremt to eller flere Tilbudsgivere har afgivet ens priser, og disse priser er de laveste, vil vinderen af udbuddet blive fundet ved lodtrækning blandt de pågældende Tilbudsgivere. Lodtrækning vil i givet fald blive foretaget ved Ordregivers foranstaltning af en notar hos domstolene. Der vil ikke være adgang for Tilbudsgiverne ved denne lodtrækning.
Del VI: Supplerende oplysninger
I dette udbud finder de obligatoriske udelukkelsesgrunde i Udbudslovens §134 a (vedr. ikke-samarbejdsvillige skattejurisdiktioner mm), §135 (tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation, bestikkelse, svig, terrorhandlinger mv., hvidvaskning mv., børnearbejde mv. eller har ubetalt forfalden gæld på minimum 100.000 kr. til offentlige myndigheder) og §136 (vedr. interessekonflikter, konkurrencefordrejning, groft urigtige oplysninger og alvorlige forsømmelser mm) anvendelse.
Udover de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudsloven finder følgende af udbudslovens frivillige udelukkelsesgrunde anvendelse i nærværende udbud:
- Tilsidesættelse af forpligtelser på miljølovgivningsområdet, sociallovgivningsområdet og det arbejdsretlige område, jf. Udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 1.
- Konkurs, insolvens, tvangsakkord uden for konkurs, en situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret, aktiver administreres af en kurator, eller erhvervsvirksomheden er indstillet, jf. Udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2.
- Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning, jf. Udbudslovens § 137, stk.1, nr. 3.
- Tilbudsgiver har uretmæssigt forsøgt at påvirke ordregiverens beslutningsproces etc., jf. Udbudslovens §137, stk. 1, nr. 5.
Der henvises til Udbudslovens bestemmelser for den endelige og fuldstændige ordlyd af de nævnte bestemmelser.
Oplysninger om udelukkelsesgrunde angives i ESPD.
I forbindelse med dette udbud gælder EU-forordning 2022/1269, art. 1, nr. 15), der bl.a. ændrer EU-forordning 833/2014 med indsættelse af artikel 5 k om forbuddet mod at tildele offentlige kontrakter, der er omfattet af udbudsdirektiverne, til bl.a. russiske statsborgere eller fysiske eller juridiske personer, enheder eller organer, der er etableret i Rusland m.v. Der henvises til EU-forordning 2022/1269 for bestemmelsens nærmere ordlyd og omfang.
Ordregiver er berettiget til at kræve dokumentation for tilbudsgiver og evt. underleverandørers etableringssted, ejerforhold og andre oplysninger af relevans for overholdelsen af forbuddet på ethvert tidspunkt i udbudsprocessen.
Udbudsmaterialet, herunder udbudsbetingelserne, offentliggøres via det internetbaserede eSourcing-system, CTM fra EU-Supply. Således kan udbudsmaterialet, herunder evt. rettelsesblade, downloades via ovennævnte link. Al kommunikation vedrørende dette udbud skal foregå via CTM fra EU-Supply i overensstemmelse med udbudsbetingelserne - og ikke via ordregivers ovenfor oplyste e-mail.
Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet kræver det online registrering i EU-Supply's CTM. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet.
Bemærk venligst, at både ordregivers og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.
Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supply's Support på telefon 70 20 80 14 eller mail til dksupport@eu-supply.com
Spørgsmål til selve udbuddet skal stilles til ordregiver via CTM. Svar på disse spørgsmål offentliggøres i anonymiseret form i systemet, hvor de er tilgængelige for alle.
Tilbuddet skal fremsendes på dansk. Dokumentation, som kun den vindende Tilbudsgiver skal fremsende, kan endvidere fremsendes på engelsk, tysk, svensk eller norsk, idet Tilbudsgiver dog efterfølgende – for Tilbudsgivers regning – skal oversætte dokumentationen til dansk, såfremt Ordregiver finder, at dette er nødvendigt.
Tilbuddet skal fremsendes via CTM i henhold til udbudsbetingelserne.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405708
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
Ved et udbud med prækvalifikation efter udbudsloven skal en klage over ikke at være blevet prækvalificeret indgives inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens afsendelse af underretning om prækvalifikation.
Andre klager over udbud eller beslutninger, f.eks. tildeling af kontrakter, omfattet af udbudslovens afsnit II eller III skal være indgivet til klagenævnet inden 45 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens offentliggørelse af en bekendtgørelse i EU-Tidende om indgåelse af kontrakt.
Klager over indgåelse af en rammeaftale efter udbudsloven skal være indgivet til klagenævnet inden 6 måneder regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelingsbeslutningen.
Samtidig med klagens fremsendelse til klagenævnet skal klageren sende (evt. pr. e-mail) en kopi af klagen med bilag til ordregiveren. Klagenævnet har brug for at vide, om klageren har underrettet ordregiveren, og klageren skal derfor sende kopi af underretningen af ordregiveren til klagenævnet.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: https://www.kfst.dk/