23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
23.05.2023
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Amgros I/S

Lægemidler omfattet af bagatelkøbsaftaler


Amgros I/S

OpgavebeskrivelseDer er 790 delaftaler på lægemidler med en mindre omsætning, der ligger under tærskelværdierne, men som kan have grænseoverskridende interesse. Disse indkøb udbydes derfor efter reglerne for udbud under tærskelværdierne. Den anslåede købesum omfattende alle 790 delaftaler er 74.600.000 DKK.

De pågældende lægemidler kan ses på Amgros’ udbudssystem, ”Leverandør- og Udbudsportalen”, der findes her: https://udbud.amgros.dk/Sider/Default.aspx, hvor lægemidlerne fremgår af kategorien ”Bagatelkøb”. Der kan kun afgives tilbud på de oplistede lægemidler.

Tilbud på lægemidlerne afgives på ”Leverandør- og Udbudsportalen” og skal være afgivet inden 11. august 2023. Tilbud, der ønskes afgivet efter 11. august 2023, kan fremsendes med e-mail til udbud@amgros.dk.

Til trods for kravet om, at der kun kan afgives tilbud på de oplistede lægemidler, kan tilbudsgivere dog løbende indsende tilbud med e-mail til udbud@amgros.dk på nye markedsførte lægemidler, selvom disses ATC-koder ikke fremgår af Amgros’ udbudssystem. Ved modtagelse af sådanne tilbud vil Amgros vurdere, om den skønnede omsætning er under tærskelværdierne, og om der er tale om et præparat, der ikke kolliderer med et lægemiddel, for hvilket Amgros allerede har eller påtænker at udbyde efter andre regler i udbudsloven, herunder reglerne om udbud af rammeaftaler.

Der kan kun afgives tilbud på markedsførte lægemidler, der er optaget i Lægemiddelstyrelsens fortegnelse Medicinpriser.dk på tidspunktet for tilbudsafgivelsen. Amgros forbeholder sig ret til at afvise tilbud, hvor tilbudsprisen er lig med eller højere end lægemidlets AIP.

Yderligere oplysninger samt vilkårene for køb af lægemidlerne findes på følgende link: https://udbud.amgros.dk/Udbudsoversigt/Sider/Udbud.aspx.
Annonceret23. maj 2023 12:00:00 CEST
Deadline31. marts 2025 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeVarekøb
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode33600000
MyndighedstypeAndet

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttps://udbud.amgros.dk/Udbudsoversigt/Sider/Udbud.aspx

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierLaveste pris
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnMalene Bendtsen
Telefon+45 88713019
E-mailmbe@amgros.dk

Ordregiver

NavnAmgros I/S
AdresseDampfærgevej 22
2100 København Ø
DK
Telefon+45 88713000
E-mailudbud@amgros.dk
WWWwww.amgros.dk

Send til en kollega

0.109