23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
07.03.2023
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Miljøministeriet Departementet

Udarbejdelse af PEF-analyser og PEFCR for tekstilprodukter


Miljøministeriet Departementet

OpgavebeskrivelseMUDP's Bestyrelse har besluttet at nedsætte et advisory board i 2023, der skal vurdere potentialer for udvikling af miljøteknologi, der kan understøtte udviklingen af en cirkulær tekstilindustri. Advisory boardet for cirkulære tekstil-teknologier får til opgave at udarbejde anbefalinger med udgangspunkt i indsigter der skabes gennem et videndelende, samarbejdende og gensidigt engagerende forum med cases og oplæg på tværs fra interesserede deltagere, akademia og myndigheder. MUDP’s bestyrelse har besluttet at der i forbindelse med advisory boardets arbejde skal afsætte midler til et PEF-spor. Nærværende udbud vedrører PEF-sporet.

PEF-sporet under MUDP’s advisory board for cirkulære tekstil-teknologier skal tilvejebringe konkrete PEF-analyser på danske tekstil-produkter. Der kan fx tages udgangspunkt i de typer af produkter, der i øjeblikket bliver udviklet category rules for (PEFCR).
Formålet med dette, ud over at udarbejde PEF-analyser, er at understøtte en generel vidensopbygning i de danske tekstilvirksomheder og konsulenthuse om både lovgivningen og grundliggende værktøjer. Konkrete leverancer indebærer således;
- en indledende afdækning af danske tekstilvirksomheders viden om, interesse for og brug af PEF
- at samle interesserede tekstilvirksomheder om brugen af PEF, herunder udarbejde PEF-analyser for et antal konkrete tekstilprodukter.
- at organisere møder og workshops målrettet PEF på tekstilområdet, med medvirken af internationale eksperter
- at identificere, forberede og udarbejde 2-3 cases, hvor det på baggrund af PEF studier vurderes hvor der mangler teknologisk udvikling for at forbedre tekstilvirksomheders miljø- og klimaaftryk.
Annonceret7. marts 2023 11:00:00 CET
Deadline28. marts 2023 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode85312320
MyndighedstypeStat
Skønnet kontraktsum500 000,00

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttps://mst.dk/service/om-miljoestyrelsen/udbud-og-e-fakturering/udbudsarkiv/2023/udbud-af-opgave-vedr-udarbejdelse-af-pef-og-pefcr-for-tekstilprodukter/

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnMarie Louise Rementorp
Telefon+45 25339275
E-mailmalre@mst.dk

Ordregiver

NavnMiljøministeriet Departementet
AdresseTolderlundsvej 5
5000 Odense
DK
Telefon+45 72544000
E-mailmst@mst.dk
WWWwww.mst.dk

Send til en kollega

0.047