23948sdkhjf

Guiden til dig, der skal have tandprotese

Hvis du som følge af sygdom, ulykke eller andet har været så uheldig at skade tænderne, er det noget, der kan være enormt svært. det kan derfor for mange være en god løsning med en tandprotese, som kan være med til at give smilet tilbage. Der findes en del forskellige tandproteser, som du kan vælge imellem. Læs videre her for at blive klogere på disse.

En helprotese

Som sagt er der forskellige typer af tandproteser, som du kan vælge imellem. Det handler dog meget om, hvad du har brug for af protese - hvis du for eksempel har brug for en protese, der erstatter alle dine tænder i over eller undermunden, er det en helprotese, du skal have. Hvis du er nysgerrig på prisen, når det kommer til tandproteser, kan du finde tandprotese priser her.

En helprotese er altså til dig, som skal have erstattet alle tænder i over eller undermunden. Det kan være som følge af en ulykke, en sygdom eller naturlige tænder, som er enormt svækkede. Her vil en helprotese altså være den rette løsning, så du kan få dit smil tilbage igen.

En delprotese

Hvis det ikke er alle tænder, der skal erstattes, men i stedet nogle få, er det en delprotese, som er den bedste løsning. Denne er nemlig ideel, hvis du for eksempel har mistet eller skadet enkelte tænder, og disse skal erstattes med kunstige.

Hvis du altså for eksempel har mistet nogle af dine tænder ved en ulykke, kan en delprotese være det, som du skal undersøge nærmere.

Rengøring af din tandprotese

Når du har fået lavet en tandprotese, er der forskellige ting, der er enormt vigtige at huske. Det er for eksempel vigtigt, at du renser og plejer din tandprotese godt. Du kan nemlig risikere at få misfarvninger på tandprotesen, hvis den ikke rengøres ordenligt. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gøre det til en vane i din hverdag, at pleje dine tænder og især din tandprotese godt.

På den måde kan du nemlig undgå, at protesen får misfarvninger. Du kan også ved at gøre dette sørge for, at protesen får en længere levetid, hvilket jo er en stor fordel for dig. Husk derfor at sætte dig grundigt ind i, hvad du skal gøre, for at passe bedst muligt på den tandprotese, som du får. Dette er altså guiden til dig, der skal have en tandprotese.

Send til en kollega

0.023