23948sdkhjf

Afhjælp hudens udfordringer

Dette indhold er sponsoreret

Huden er kroppens største organ og tjener som kroppens ydre barriere mod omverdenen. Det er samtidig et organ, der har stor kosmetisk betydning, og som ligger til grund for enormt mange kosmetiske behandlinger hvert år. Denne guide er til dig, som gerne vil tage hånd om din hud på en både æstetisk og sundhedsforsvarlig måde.

Aknebehandling 

De fleste har prøvet at få bumser, hudorme og tilstoppede porer. Har man først prøvet det, ved man også, at det kan være til stor gene. Mens det for nogle er en sjældenhed, er der andre, som oplever det gang på gang. Er man plaget af akne, kan en akne behandling være til gavn. Her skræddersyer kosmetiske sygeplejersker og hudlæger en behandling, der egner sig til dig på baggrund af din problemstilling, så du kan blive fri for din akne - én gang for alle. 

En akne behandling ved Retouch Clinic består både af medicinsk behandling med Isotretinoin, ansigtsbehandlinger, laserbehandlinger og medicinske hudplejeprodukter, som er ekstremt virksomme. Har du haft akne i længere tid, har du måske også fået ar, som kan være lige så generende som bumserne selv, og derfor inkluderes der også laserbehandling af arrene. Det er altså alle hudens udfordringer, der bliver taget hånd om med denne akne behandling, og huden behandles indefra og ud, så du kommer til bunds med aknen.

Solbeskyttelse

Til trods for at solen hjælper med at danne en stor mængde D-vitamin i huden, er det også vigtigt at beskytte sig mod solen. Er man for meget i solens stråler uden beskyttelse, kan man på sigt risikere at udvikle hudkræft, og det er derfor vigtigt at smøre sig ind i solcreme, når man skal ud i solen. Dette er især vigtigt fra klokken 11-15, hvor solen er skarpest. Set fra et kosmetisk perspektiv, giver solen selvfølgelig en smuk glød og naturlige highlight i håret, men hvis man ikke beskytter sig, kan solen også medvirke til solskoldninger og en ældet hud. Især ansigtet, som er særligt eksponeret, skal beskyttes med solcreme året rundt. Her anbefales det at finde en solcreme, der er lavet specifikt til ansigtet, da denne type solcreme fedter mindre end solcreme, der egner sig til hele kroppen. 

Ønsker man en sommerglød og brune ben, kan man som alternativ eller supplement til solbadning bruge selvbruner. Selvbruner kan i dag fås i mange forskellige toner og i mange forskellige former, så det ser naturligt og jævnt ud. Er man i gang med akne behandling, eller er man tilbøjelig til at få akneudbrud, er det dog en god idé at sikre sig, at selvbruneren ikke tilstopper porerne og giver anledning til bumser. 

Send til en kollega

0.031