23948sdkhjf

Skal du have den rigtige behandlerstol til din krop?

Mange af os har stillesiddende arbejdsstillinger, hvilket betyder at vores kroppe sidder stille rigtig mange timer om dagen og ofte i nogle siddestillinger, som heller ikke er særlig gode for hverken nakke, ryg eller lænd.

Det lyder måske underligt, at du kan få skader af at sidde stille, men ikke desto mindre så er det desværre ikke sjældent, at for eksempel læger, terapeuter osv. kan få arbejdsskader ved at sidde på den forkerte stol. Der findes også mange andre stillesiddende jobs såsom alle de danskere, som arbejder på kontor, men her er det ofte muligt at få en rigtig god kontorstol, som er tilpasset dig og din krop. Dette er ikke på samme måde muligt, hvis man kigger på en fysioterapeut eller læge, som har med patienter at gøre. I disse fag er en ergonomisk behandlerstol nærmest et must for at skåne kroppen så meget som muligt.

En ergonomisk behandlerstol

Du tænker måske, hvad forskellen på en ergonomisk behandlerstol og en almindelig behandlerstol er, og der er faktisk stor forskel. Man kan sige, at en ergonomisk behandlerstol og en almindelig behandlerstol begge er en stol, som man kan sidde på, men udover det, er det meget forskel. En ergonomisk behandlerstol er udviklet ud fra, at den skal gøre det så skånsomt som muligt for din krop, at skulle sidde ned mange timer om dagen. Der findes forskellige ergonomiske behandlerstole, da det jo ikke er alle behandler, som har ondt i ryggen, eller ønsker en stærkere core. Hvis dit erhverv er behandler på den ene eller anden måde, så er det ikke bare en investering i en ny stol, det er også en investering i dit helbred. Køb ergonomisk behandlerstol online.

De forskellige slags stole

Der findes 3 forskellige slags ergonomiske behandlerstole, som hver har forskellige egenskaber. En ”InCharge” stol er til dig, som ønsker at holde din krop i gang selvom, at den er tvunget til at sidde ned mange timer om dagen. Den kræver dermed en smule mere anstrengelse fra din side af, men på den måde får du holdt din krop i gang selvom den sidder ned. En ”Reform” stol er lavet til dig, som gerne vil forebygge skader i nakke, ryg og lænd, hvilket forbygges ved en aktiv og behagelig siddestilling. Den sidste ”Classic” stol er til dig, som ønsker dig lidt fra begge verdener og bare søger en klassisk ergonomisk behandlerstol.

Send til en kollega

0.047