23948sdkhjf

Sådan får du dine design møbler til at se nye ud

Designermøbler er lavet til at holde over tid, men de kan lettere slides efter et par års brug.

Heldigvis er der mange muligheder, som du kan følge for at give dine designmøbler et nyt udseende. Lige meget hvor slidte dine antikke møbler er, findes der mange muligheder for at give dem et nyt liv.

Giv dine designmøbler en kærlig hånd

Har du et designermøbel i læder, kan du nemt og hurtigt forlænge levetiden ved hjælp af få trin. Start med at rengøre alle overflader på dit møbel. Sørg for at fjerne alt støv og snavs med en fugtig klud. Når dit lædermøbel er rengjort, kan du nu påføre læderbalsam. Ved at anvende læderbalsam til antikke- og designermøbler i læder forlænger du ikke kun dit møbels levetid, du aktiverer også farven, gør læderet blødt og smidigt og imprægnerer mod vand og pletter. Ved at påføre læderbalsam 2-4 gange årligt sikrer du, at dit designermøbels levetid forlænges.

Istandsættelse og renovering af antikke- og designmøbler

Hvis dit møbel er blevet for slidt, kan du overveje at reparere det eller endda have det restaureret. Mange specialiserede værksteder kan reparere, restaurere og endda ombygge dine gamle møbler. Dette kan være en god løsning, hvis du gerne vil bevare dit møbel. En møbelpolstrer i Nordjylland kan hjælpe dig med alt fra ompolstring og ombetrækning af designermøbler, til møbelrenovering og møbelreparation af møbelklassikere og designermøbler.

Hvornår bør jeg overlade renoveringen af designmøbler til en professionel?

Det er muligt at renovere et designmøbel selv. Dog er der mange ting der er vigtige at vurdere, før du kaster dig ud i opgaven. Du skal først og fremmest sikre, at du har de nødvendige værktøjer og færdigheder til at udfører opgaven, hvad end der er tale om reparation eller polstring af møbel. Det er vigtigt at være kritisk overfor dine egne evner, da du kan ende med at ødelægge møblet, hvis ikke du har den rette erfaring og viden.

Hvis du har designmøbler, som du gerne vil genoplive og sørge for at bevare i mange år, er det bedst at overlade møbelpolstringen og renoveringen til en professionel, hvis du ikke selv har den nødvendige erfaring. En professionel møbelpolstrer har de nødvendige kompetencer og det rette udstyr til at udføre møbelrestaurering til UG. Uanset hvilket designermøbel kan en møbelpolstrer i Aalborg og omegn hjælpe dig med polstring af gamle arkitekttegnede og designermøbler, til både privat og erhverv.

Send til en kollega

0.034