23948sdkhjf

Er smilet skævt? Frygt ikke – find tandregulering

Godt nok er øjnene sjælens vinduer, men hvis der et skævt og skidengult stakit udenfor, mister folk allerede interessen dér. Dine tænders sundhed og udseende er du nødt til at tage alvorligt. Og hvor du langt hen ad vejen kan få det bedste frem i tænderne selv ved at børste dem 1-2 gange om dagen, bruge tandtråd, undgå sukkerholdige drikke og lade være med at ryge, skal du nok også til tandlæge.

Lad en tandlæge se på dit smil – fx Godtsmil Cosmetics

Det kan fx blive aktuelt at lægge vejen forbi en tandlæge i forbindelse med tandregulering, siden du ikke som sådan kan gøre noget ved skæve tænder selv. Jobbet kan gøres over tid med en bøjle eller med skinner – fx kan du få tandregulering hos Godtsmil Cosmetics, hvor du kan få en Invisalign bøjle. Som du kan udlede af navnet, så er et fortrin ved tandretning med Invisalign, at bøjlen ikke kan ses.

Ret smilet til på diskret manér

Eller – selvfølgelig kan den det: Den er bare gennemsigtig, lidt som en tandbeskytter, og bliver den sat korrekt på, vil den ikke springe i øjnene, medmindre folk bevidst kigger efter den. Så du behøver faktisk ikke have en periode, hvor du går rundt med synlige togskinner på mundens tangenter, bare for en dag at kunne få det lige smil, som effektivt møder samfundets nuværende skønhedsnormer.

Først skal du lige til forundersøgelse

Nu er det ikke sådan, at du bare møder op på en klinik og beder om ét stk. usynlig bøjle. Forud for, at du får din bøjle i hænde (eller: på tænde), skal en forundersøgelse selvfølgelig finde sted, og sådan én kan du få udført gratis visse steder, mens den andre steder koster et beskedent beløb. Her bliver biddet og tandsættet undersøgt for at kunne vurdere, hvordan bøjlen skal se ud for at sidde korrekt.

Du kan stadig holde tænderne sunde

Det gode ved Invisalign-skinner er, at de er aftagelige. Godt nok skal de sidde på tænderne i 22 timer om døgnet, men du kan nemt lige tage dem af, når du skal børste tænder og bruge tandtråd. Så at du begynder at gå med Invisalign-bøjler, betyder ikke, at du giver rene tænder i bytte for lige tænder. Er du i tvivl om noget i forhold til bøjlerne, tidshorisonter eller lignende, så hør dig ad hos en klinik.

Er tandretning dyrt? Ja, det kan det være

Er det dyrt at få gennemsigtige tandbøjler? Ja, du får i hvert fald ikke råd til det på SU, medmindre du er frisk på at overveje alternative finansieringsmuligheder, fx lån. For mange mennesker skulle prisen for et Invisalign-forløb hos en tandklinik dog gerne ende under 20.000 kr. Ofte vil prisen være individuelt fastsat, siden folks behov for behandling varierer drastisk – så du skal få et konkret tilbud.

Få tandregulering iværksat nu

Hvis hverken du eller dine omgivelser ser charmen i et smil, der er lidt skævt, og du har pengene til at gøre noget ved situationen, hvorfor så ikke få tandregulering med usynlige skinner iværksat nu?

Send til en kollega

0.047