23948sdkhjf

Sådan får man et sundere 2023

Danskernes nytårsforsæt handler tit, om at de gerne vil tabe sig og spise mere sundt. Derfor går januar tit med salater og fitness abonnementer. Men det kan være svært at holde den sunde livsstil. Mange føler nemlig, at de lynhurtigt mister motivationen og går derfor tilbage til deres gamle usunde vaner.

Sådan beholder man motivationen

Hvis man vil lægge din livsstil om, er det først og fremmest vigtigt, at man er realistisk. Det nytter for eksempel ikke noget at have et mål om at spise salat hver dag eller træne hver dag. Det er simpelthen en for stor omvæltning, som gør folk trætte. Det er derfor vigtigt, at man sætter nogle mål, som man regner med at kunne klare. Det kan for eksempel være, at man starter med at tage i fitness tre gange om ugen. 

Flere eksperter siger også, at det kan være nemmere at beholde motivationen, hvis man har en anden person som støtte. Det kan for eksempel være en træningsven, men det kan også være en partner, som støtter op om lidt sundere retter derhjemme. Hvis man står med alt ansvaret selv, kan det hurtigt føles uoverskueligt. 

Flere gør brug af en personlig træner

Når man skal tage det første skrift til at tabe sig eller leve mere sundt, kan det være svært at finde ud af, hvor og hvordan man egentlig skal starte. Hvilket træningsprogram vil give resultater? Og hvilke retter er egentlig sunde? 

For at besvare disse spørgsmål vælger flere folk at få en personlig træner. Det er muligt at komme i kontakt med en personlig træner i hele landet. Man kan for eksempel finde en personlig træner Østerbro

Få hjælp til at ændre livsstil med en coach 

En personlig træner er en slags coach, som kan gøre det lettere at ændre ens livsstil. En coach kan både hjælpe med træningen og madlavningen. Vedkommende vil ofte lave en personlig plan. Det kan for eksempel være en træningsplan, men de kan også ofte hjælpe med at få skabt en sundere diæt. Det vigtigste er, at en coach ofte er meget inspirerende og motiverende. Så er der større sandsynlighed for, at livsstilsændringen varer længere end bare januar måned. 

Send til en kollega

0.031