23948sdkhjf
Del siden
Kursus

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

Periode(r)
Løbende optagelse

Byggeriet har fået nye aftalevilkår (AB), som kan tages i anvendelse fra 1. januar 2019. Det medfører en række store ændringer i entrepriseretten, som du skal være opmærksom på.

På Nohrcons AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder med inddragelse af praktiske eksempler:

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På kurset får du kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB 18 og de tilhørende dokumenter.

 

5 gode grunde til at deltage:

1. Du får styr på, hvilke grundprincipper og regelsæt, der gælder de nye entrepriseretlige aftaleforhold.

2. Du får mulighed for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

3. Du får indsigt i, hvad der gælder i forbindelse med entreprenørprojektering, projektgennemgang, byggeriets kontraktforhold, projektudvikling, forebyggelse af tvister om tid, økonomi og kvalitet, konflikthåndtering, digitale bygningsmodeller, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.

4. Du får skærpet opmærksomhed, i forhold til hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det! Herunder den nye konfliktløsningstrappe.

5. Du får undervisning af erfarne advokater i entrepriseret, som på energisk vis deler ud af deres store viden og overblik.


Se hele programmet, pris og praktisk information:

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret


Undervisere:
Eksperter i entrepriseret fra Bech-Bruun Advokatpartenerselskab - som f.eks. partner Jens Hjortskov, som du kan høre fortælle lidt om AB18 i videoen ude til højre.


OBS: TILMELD 3, BETAL FOR 2! (Gælder ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter)


Foreningsrabat
Medlemmer af Bygherreforeningen, Konstruktørforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Danske Ark og Forbundet Arkitekter Og Designere får 15% rabat ved opgivelse af medlemsnummer ved tilmelding.


1 eller 2 dage om AB18?:
Kurset strækker sig over 2 dage, men du kan vælge kun at deltage en eller begge dage. Dog skal du være opmærksom på, at du kun får det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten, hvis du deltager begge dage.


Certificering i entrepriseret AB 18 & ABR 18

Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt. Certificeringen er opdelt i to målrettede spor for henholdsvis:

Bygherre og Rådgiver

Entreprenør og Underleverandør


Relaterede kurser:

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

ABT 18 for ikke-jurister


Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 7
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København, Aarhus og Roskilde. Se alle datoer og afholdelsessteder på www.nohrcon.dk.
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.078